CRNE SLUTNJE SU SE OBISTINILE: Povreda Nejmara je najteža moguća - nastavak karijere doveden je u pitanje!

Autor:

Sport

19.10.2023

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalne vesti stižu iz Brazila.

CRNE SLUTNJE SU SE OBISTINILE: Povreda Nejmara je najteža moguća - nastavak karijere doveden je u pitanje!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Brazila doživela je dva rezultatska neuspeha u južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će se 2026. godine održati u Meksiku, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.

"Karioke" su nakon remija protiv Venecuele (1:1), doživele i poraz od Urugvaja rezultatom 2:0, ali mnogo više od loših ostvarenja na terenu, sve u zemlji kafe i fudbala brine stanje njihovog, u ovom momentu najboljeg igrača Nejmara.

On se tokom meča sa Urugvajem teško povredio, u suzama je iznet sa terena i strahovalo se da je u pitanju teška povreda.

Crne slutnje su se i obistinile.

 

 

Kako prenosi Nejmarov klub Al Hilal, Brazilac je pokidao prednje ukrštene ligamente, a pritom je povredio i meniskus kolena. Iz navedenog je jasno da sledi operativni zahvat i višemesečni oporavak, a mnogi psotavljaju pitanje da li je ugrožen i nastavak karijere slavnog fudbalera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading