TADIĆ NAPRAVIO POTPUNI HAOS U KAFANI: "Orlovi" slavili trijumf nad Crnogorcima - atraktivna pevačica podigla atmosferu do tačke ključanja! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.10.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasluženo slavlje...

TADIĆ NAPRAVIO POTPUNI HAOS U KAFANI: "Orlovi" slavili trijumf nad Crnogorcima - atraktivna pevačica podigla atmosferu do tačke ključanja! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/diana.mihajlovicofficial

Fudbalska reprezentacija Srbije trijumfom na stadionu "Rajko Mitić" u duelu protiv izabrane selekcije Crne Gore rezultatom 3:1, praktično je obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo koje se naredne godine održava u Nemačkoj.

Pored dvostrukog strelca Aleksandra Mitrovića, jedan od najzaslužnijih za ostvarenje našeg nacionalnog tima, svakako je kapiten Dušan Tadić. Fudbaler koji će uskoro postati i rekorder po broju odigranih mečeva u dresu "orlova", do sada je upisao 101 nastup, plesao je po terenu najvećeg srpskog stadiona, pogotkom je stavio tačku na pitanje pobednika, a nakon susreta je imao svojevrsni performans zajedno sa Vanjom Milinković-Savić, ostavivši novinarku TV Arene sport Jovanu Guzijan bez reči.

Međutim, prava fešta nastala je iste večeri kada su naši reprezentativci otišli u kafanu da proslave veliki uspeh.

Kapiten "orlova" je bio u centru pažnje i u kafani, a u stopu su ga pratili Filip Mladenović i Saša Lukić.

 

 

Tadić je sa saigračima uživao u muzici Nedeljka Bajića Baje, a potpuni hao nastao je kada se u kafani pojavila i atraktivna pevačica Diana Mihajlović Pajić koja je atmosferu dovela do tačke ključanja, a kasnije je na svojim društvenim mrežama podelila i zajedničku fotografiju sa kapitenom "orlova"

Foto: Instagram.com/diana.mihajlovicofficial

Diana Mihajlović Pajić uveličala slavlje "Orlova"

 

Da podsetimo, naš srpskom nacionalnom timu preostaje da u mesecu novembru okonča aktuelni kvalifikacioni ciklus. "Orlovi" će u poslednjem susretu na Gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu dočekati selekciju Bugarske, kada će se zasigurno organizovati i velika proslava povodom plasmana na Euro 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading