STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet oduševio Delije - evo šta je radio uoči duela protiv Monaka!

Autor:

Sport

19.10.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U klubu sa Malog Kalemegdana je ostavio neizbrisiv trag...

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet oduševio Delije - evo šta je radio uoči duela protiv Monaka!

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde Meridianbet i dalje ga smatraju jednim od najboljih stranaca koji su ikada obukli dres crveno-belih boja. Nije se dugo zadržao na Malom Kalemegdanu, ali ljubav koju Delije osećaju prema njemu, obostrana je.

Markus Vilijams i danas ne propušta mečeve svog nekadašnjeg kluba, a tako je bilo i uoči duela protiv Monaka.

Naime, Vilijams je putem društvene mreže Tviter zatražio od navijača crveno-belih link na kojem bi mogao da prati duel iz Štark Arene.

 

 

Navijači su svom nekadašnjem ljubimcu izašli u susret i u pratećim konemtarima ga pozvali da na nekoj od narednih evroligaških mečeva bude gost i da uživo podrži Crvenu zvezdu Meridianbet.

Da podsetimo, tridesetsedmogodišnji Vilijams je tokom karijere u NBA ligi nastupao za Nju Džersi Netse, Golden Stejt i Memfis. Nastupao je i u Portoriku, Kini, Rusiji, Španiji, Crnoj Gori i Belgiji.

Karijeru je okončao 2019. godine u redovima Stokton Kingsa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading