U OKOLINI SE PRIČA SAMO O OPŠTINSKOM DERBIJU: Tribine u Čurugu će biti prepune za vikend!

Autor:

Sport

19.10.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk i ŽSK u borbi za nove bodove!

U OKOLINI SE PRIČA SAMO O OPŠTINSKOM DERBIJU: Tribine u Čurugu će biti prepune za vikend!

Foto: FK Hajduk Čurug

U okviru 11. kola Prve novosadske lige sastav Hajduka iz Čuruga ugostiće ekipu ŽSK-a iz Žablja, utakmica se igra u nedelju, 22. oktobra od 15 časova na stadionu u Čurugu.

Domaćin predstojećeg susreta, prošlogodišnji član nižeg ranga se trenutno sa devet osvojenih bodova nalazi na 11. poziciji na tabeli. Sastav iz Čuruga je u uvodnih pet kola zabeležio tri trijumfa i dva poraza, ali je nakon toga napravio seriju od pet mečeva bez osvojenih bodova.

Aktuelna loša serija, i samo tri osvojena boda na četiri domaća susreta nije razlog za pesimizam u redovima Hajduka, tim se sprema da pruži sve od sebe i nada se da će stići do pozitivnog rezultata. Ljubiša Šarić, golman i kapiten Hajduka je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Očekuje nas veoma teška i borbena utakmica, nalazimo se u lošoj seriji rezultata, i pored toga što smo imali solidnu igru na svim susretima, ali nas nije hteo gol. Promenili smo trenera proteklog vikenda, i sada sa Todorovićem radimo kako bi prekinuli niz utakmica bez bodova. Dosta mojih saigrača nije igralo ovakve utakmice, jer su mladi, ali svi ćemo dati sve od sebe. Komšijski derbi sam po sebi nosi veliku težinu, ali uz naše navijače, koji nas bodre na svakom meču, verujemo da možemo do pozitivnog rezultata. 

Nedeljni gost u Čurugu, sastav iz Žablja je prošle sezone osvojio 29 bodova za celo prvenstvo, a već na polovini prvog dela aktuelne lige, ima 15. Reč je o pravoj "domaćinskoj" ekipi, jer je sve bodove osvojila upravo pred svojim navijačima, dok je sa četiri gostovanja išla poražena.

Uspeli su fudbaleri ŽSK-a da u prethodnom kolu prekinu seriju od tri vezana poraza, upisan je trijumf pred svojim navijačima protiv sastava Suseka rezultatom 4:0, što je podiglo atmosferu u klubu, i u dobrom raspoloženju stižu u Čurug u nedelju, sa nadom da će uspeti da upišu prve bodove na strani.

Hajduk (Čurug) - ŽSK (Žabalj)

Nedelja, 22. oktobar od 15 časova

Stadion u Čurugu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading