VLADA VELIKO INTERESOVANJE ZA OVAJ DUEL: Derbi polusezone se ovog vikenda igra na stadionu u Titelu!

Autor:

Sport

18.10.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u najavi.

VLADA VELIKO INTERESOVANJE ZA OVAJ DUEL: Derbi polusezone se ovog vikenda igra na stadionu u Titelu!

Foto: FK Titel

Predstojeći vikend u okviru Druge novosadske lige rezervisan je za derbi polusezone između dva prvoplasirana tima, Titel će ugostiti aktuelnog lidera na tabeli, sastav Borca iz Novog Sada.

Domaćin nedeljnog duela, sastav Titela se trenutno sa učinkom od sedam trijumfa i dva remija nalazi na drugoj poziciji na tabeli, ekipa je sa 23 osvojena boda na sedam bodova zaostatka za liderom, uz meč manje u odnosu na njega. Drugoplasirani sastav lige je trenutno i najbolja odbrana lige, sa samo tri primeljena gola, dok su mrežu rivala tresli u 29 navrata, što je treći najbolji napad prvenstva. 

Na domaćem terenu Titel je od starta sezone odigrao četiri susreta, i tom prilikom je zabeležio tri trijumfa i jedan remi, jedini tim koji je uspeo da odnese bod sa njihovog stadiona jeste Hajduk (Gardinovci), u utakmici koja je završena bez golova.

Šef stručnog štaba Titela, Jovan Radivojević je za naš portal povodom predstojećeg meča poručio:

- Očekuje nas jedna vrlo dobra i jaka utakmica, sa dosta ponavljanja u igri, dosta tenzije na terenu i dinamičnosti u igri. Imamo priliku da vidimo dve najbolje ekipe u ligi, napokon da se odmere snage u fudbalskom smislu, da vidimo koja je ekipa kvalitetnija. Nema sumnje da ćemo gledati prvi derbi susret, sa jedne strane ekipa Borca koja je iskusna i ima zvučna imena u timu, sa druge strane naša ekipa spoj mladosti i iskustva. Moja ekipa koja je spremna i vredno trenira, nema sumnje da je spremnost na našoj ekipi u ovakvim utakmicama, a na gostujućoj strani je iskustvo. Pre svega poštovanje i respekt za protivnika, blagi su favoriti na papiru i na osnovu trenutnog rasporeda na tabeli, ali mi ćemo se potruditi na terenu da dokažemo suprotno. Ovom prilikom pozivamo sve navijače, gledaoce i ljubitelje kluba i ljude iz okoline da dođu i podrže nas u najbitnijoj utakmici sezone, nema sumnje da ćemo svi uživati u spektaklu pred nama.

Republika

Foto: FK Titel

Najavni poster

Nedeljni gost u Titelu biće sastav Borca sa Klise, nekadašnji član Vojvođanske lige Jug, je po mnogima glavni kandidat za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, a to je po rezultatima i pokazao u dosadašnjem toku prvenstva. Deset mečeva i isto toliko trijumfa, uz gol razliku 42:12.

"Udariće" najbolji napad na najbolju odbranu u prvenstvu, po trenutom pozicioniranju na tabeli verovatno i dva tima koja su najviše pokazala od starta sezone, i nema sumnje da sve gore navedeno garantuje jedan jako kvalitetan meč, koji će bez sumnje privući veliki broj gledalaca.

Titel - Borac (Novi Sad)

Nedelja, 22. oktobar od 15 časova

Stadion "Vašarište" u Titelu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading