BUBAJA U NADOKNADI VREMENA ZA PREOKRET I TRIJUMF: Tri boda protiv Ibra vredna liderske pozicije na tabeli! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje gostujućih navijača i igrača!

BUBAJA U NADOKNADI VREMENA ZA PREOKRET I TRIJUMF: Tri boda protiv Ibra vredna liderske pozicije na tabeli! (VIDEO)

Foto: OFK Progorelica

U okviru osmog kola Raške okružne lige ekipa Ibra iz Mataruške banje ugostila je sastav Progorelice. Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa 11 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu šeste pozicije, dok je gost imao pet više, i bio je na deobi prvog mesta.

Odlična utakmica viđena je na terenu "FK Real (Podunavci", gde je tim Ibra u dosadašnjem toku prvenstva zabeležio tri trijumfa uz jedan remi, i spada u grupu ekipa koje od starta sezone ne znaju za poraz pred svojim navijačima.

Jako tvrd duel od prvog minuta, domaći su bili konkretniji na polovini rivala tokom prvih 45 minuta i na isteku 20. minuta su stigli do prednosti. Nikola Vojmilvoac je doneo prednost Ibru, i to je bio i rezultat prvog poluvremena.

Drugi deo meča počeo je sa po jednom izmenom na obe strane. Gosti su kako je vreme odmicalo krenuli dosta ofanzivnije, nisu imali šta da čekaju, i u 67. minutu su preko Ilije Erovića stigli do izjednačenja. 

"Remi" na snazi bio je znak da oba tima krenu u totalnu ofanzivu, ciljali su igrači ceo plen, i na kraju je isti otišao put Progorelice. Miodrag Bubaja je u poslednjim trenucima meča pogodio za potpuni preokret i prvo vođstvo gostiju.

 

 

Ibar (Mataruška Banja) - OFK Progorelica 1:2 (1:0)

Ibar: Ničić, Milanović, Rudinac, Milošević, Vojmilovac, Sa. Pantelić, Aleksić, Milićević (od 46' J. Pantelić), St. Pantelić, Ćirović, Stefanović

Progorelica: Radmilac, Ćurčić (od 46' Gojković), Mirković (od 86' Nešović), Bukumira, Brkušanac (od 94' Jojić), Komatina, Sekulić, Bubaja, Pantović, Erović, Dunjić

Trijumf Progorelice na teškom gostovanju dobija još više na znajaču jer je Morava iz Mrsaća remizirala sa Borcem (Vraneši), i to je dovelo do toga da se nakon ovog kola Progorelica osamostali na liderskoj poziciji, sa dva boda prednosti u odnosu na prve pratioce. 

U sledećem kolu Progorelica dočekuje Borac (Vraneši), dok sastav Ibra gostuje Zvezdi iz Čukojevaca.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading