BOLJEVAČNI NASTAVLJAJU DA "MELJU": Posavac "uzeo meru" do ovog kola neporaženom sastavu Siti Sport kluba!

Autor:

Sport

16.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bulaja i igrači su postali jedna velika porodica!

BOLJEVAČNI NASTAVLJAJU DA "MELJU": Posavac "uzeo meru" do ovog kola neporaženom sastavu Siti Sport kluba!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

U okviru osmog kola Prve beogradske lige (grupa A) sastav Posavac Tišme ugostio je ekipu Siti Sport Kluba. Oba tima su u ovaj meč ušla sa po 15 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu druge pozicije, sa jednim bodom zaostatka za liderom.

Derbi kola opravdao je očekivanja oko 60-tak gledalaca Posavca, bolje su u utakmicu ušli domaći i već nakon tri minuta igre su stigli do prednosti. Centaršut mladog Jokića iskoristio je Slobodan Tadić, koji glavom đalje loptu u mrežu, 1:0.

Rani pogodak u mreži poremetio je igru gostiju, imali su domaći ubrzo dve dobre prilike za uvećanje prednosti, ali nisu uspeli iste da iskoriste. Na isteku 16. minuta zadesio je peh ekipu Siti Sporta, najbolji strelac lige, Aleksa Terzić je zbog povrede morao da napusti teren. 

 

 

Drugi deo prvog poluvremena protekao je u nešto mirnijoj igri sa obe strane, gosti su pokušavali da se vrate u utakmicu, ali im to nije polazilo za rukom. Na startu drugog poluvremena, kao po navici, trener Bulaja izvršio je ovoga puta dve izmene u svom sastavu. 

Disciplinovanija igra oba tima u nastavku, rizik je bio na minimumu, pa je novi pogodak viđen tek u 70. minutu. Rezervista Deronjić je oduzeo loptu rivalu, loptu je nakon toga poslao do Milana Jevtića koji udarcem sa ivice kaznenog prostora duplira prednost Posavca, 2:0.

Samo par minuta kasnije Jevtić je imao ulogu asistenta, dok je na listu strelaca svoje prezime upisao rezervista Nenad Rauković za ispostaviće se konačnih 3:0. Isti fudbaler je u kratkom vremenskom periodu zaradio dva žuta kartona, pa su domaći odigrali poslednjih 15 minuta sa igračem manje u polju. 

Posavac Tišma - Siti Sport Klub 3:0 (1:0)

Posavac Tišma: Veličković, Jokić, Čapelja, Mančić (od 46' Deronjić), Jevtić (od 80' Radović), Stojanović, Krsmanović, Tadić (od 62' Rauković), Mandarić, Žižić (od 46' Puljić), Marković (od 88' Spasić)

Siti Sport Klub: Savić, Džemailji (od 50' Krstić), Nikolić, Milivojević, Misini, Ilić, Blagojević (od 56' Lukić), Tešendić, A. Terzić (od 16' Ranđić), M. Terzić, Tošić (od 50' Džemajlji)

Ovo je Boljevčanima peta uzastopna pobeda, uz sjajnu gol razliku na tim mečevima, koja iznosi 19:4. Ekipa Posavca je ovim trijumfom održala korak za vodećom Sremčicom, koja i dalje ima bod prednosti.

U sledećem kolu Siti Sport klub dočekuje upravo aktuelnog lidera na tabeli, sastav Sremčice, dok Posavac gostuje Bežaniji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading