SLAĐI BOD IDE GOSTIMA: Imao je tim iz Jelenca prednost do 85. minuta, ali su gosti skok igrom stigli do izjednačenja!

Autor:

Sport

16.10.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima domaćin za čime da žali.

SLAĐI BOD IDE GOSTIMA: Imao je tim iz Jelenca prednost do 85. minuta, ali su gosti skok igrom stigli do izjednačenja!

Foto: FK Mladost Jelenac

U okviru sedmog kola Šumadijske lige Sever ekipa Mladosti iz Jelenca ugostila je sastav B 2000 iz Aranđelovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije i 16 osvojenih bodova, dok su gosti imali 11, što je bilo dovoljno za deobu četvrtog mesta.

Pred oko 50-tak navijača na stadionu "Gaj" u Jelencu odigran je susret koji po mnogima nije bio na nivou koji se očekivao, glavni "krivac" za to je svakako teren koji je pravio probleme igračima oba sastava.

Uglavom su oba tima pokušavala dugim loptama da ugroze gol rivala, ali su svi ti pokušaji bili jalovi. Kapiten gostujućeg sastava, Stefan Popović je nesmotrenim startom u 27. minutu dobio drugi žuti karton (prvi je zaradio sedam minuta ranije), i tako je B 2000 ostao sa deset fudbalera u polju.

Preuzeli su inicijativu domaći u poslednjih 15-tak minuta prvog poluvremena, ali su istu uspeli da iskoriste tek pred odlazak na odmor. Odličan pas kapitena Nikolića na pet metara od gola iskoristio je Jordan Kuzmanović, 1:0 za Mladost.

Drugi deo meča protekao je u gotovo identičnoj igri kao i prvi, domaći su povukli svoje linije bliže svom golu, imali su prednost na svojoj strani i brojčanu nadmoć, ali nisu hteli da rizikuju previše. Gosti su uglavom dugim loptama pokušavali da stignu do izjednačenja, ali su Srećković i Janković bili neprelazni za fudbalere B 2000.

Na oko 15-tak minuta pred kraj meča, tim iz Jelenca stiže do drugog pogotka, Dobrosavljević je iskoristio centaršut Milovanovića, ali je gol poništen zbog ofsajda, ostaje 1:0 za domaćina.

Na isteku 85. minuta korner za goste, prilika koju su svi u timu čekali, imajući u vidu da je skok igra nešto što sastav B 2000 radi jako dobro. Odličan skok Nemanje Milićevića, udarac glavom koji od stative udara u golmana Glišića, odakle dalje nastavlja ka mreži, 1:1. 

Pokušali su domaći da stignu do sva tri boda do kraja meča, ali su jedinu pravu priliku propustili nakon udarca Dobrosavljevića, kada je prečka bila saveznik gostima.

Mladost (Jelenac) - B 2000 (Aranđelovac) 1:1 (1:0)

Mladost: Glišić, Vasilić (od 61' Milovanović), T. Jovanović, J. Kuzmanović, Spasić, Dobrosavljević, A. Kuzmanović (od 74' M. Jovanović), Janković, Ilić, Srećković, Nikolić

B 2000: Radisavljević, Simonović, Gajić (od 67' Subotić), Marković, Arsić, Ne. Milićević, Subotić, Ni. Milićević (od 64' Nićiforović), Vlajković, Popović, Točilovac

Remi u Jelencu "ostavio" je tim Mladosti na liderskoj poziciji, jer je prvi pratilac upisao poraz, pa je sada prednost u odnosu na drugoplasirani tim Venčani tri boda.

U sledećem kolu B 2000 dočekuje Trešnjevicu, dok sastav Mladosti igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Budućnosti iz Blaznave.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading