BREŠTANI NASTAVLJAJU SVOJ NIZ: Miladinovićev het-trik "šlag na torti"!

Autor:

Sport

16.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična igra celog sastava Dobriča.

BREŠTANI NASTAVLJAJU SVOJ NIZ: Miladinovićev het-trik "šlag na torti"!

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

U okviru trećeg kola Opštinske lige Merošine sastav Lepaje 2018 ugostio je ekipu Dobriča iz Bresta. Domaćin susreta je u dosadašnjem toku prvenstva odigrao jedan meč i tom prilikom je zabeležio trijumf dok su gosti bili na maksimalnih šest bodova.

Odličan susret odigran je na terenu u Baličevcu gde su gosti iz Bresta boljom i konkretnijom igrom na polovini rivala uspeli da ostvare trijumf nad sastavom Lepaje. 

Bilo je prilika tokom uvodnih pola sata meča, ali mreže na obe strane su ostale mirne. Na isteku 35. minuta gosti preko Milutina Momčilovića stižu do prednosti, i to je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Drugi deo meča dosta bolje otvaraju gosti iz Bresta, Danilo Miladnović sa dva brza pogotka uvećava prednost Dobriča na 3:0. Izvršene su ubrzo izmene na obe strane terena.

Domaći preko Nikole Kitanovića smanjuju na 3:1 na isteku 62. minuta, ali ubrzo rezervista Marko Antić, vraća prednost od tri gola razlike svom timu, 4:1.

Do kraja meča viđena su još dva gola, Miladinović je u 88. minutu odličnu partiju krunisao het-trikom, 5:1, dok je dva minuta kasnije Kitanović svojim drugim pogotkom za Lepaju, postavio konačnih 5:2.

Nakon meča trener Dobriča je za naš portal poručio:

- Današnja igra došla je do savršenstva. Ekipa na terenu je izgledala kao da igramo zajedno bar 10 godina. Ne možemo da izdvojimo ni jednog pojedinca jer su svi do jednog danas bukvalno “poginuli” na terenu. Domaćinima čestitamo na pruženoj partiji i hvala na fer i korektnoj igri.

Lepaja 2018 - Dobrič (Brest) 2:5 (0:1)

Lepaja 2018: Kocić, Zdravković, S. Nikolić, Ne. Kitanović. Ni. Kitanović, F. Nikolić (od 58' Petković), Lu. Stojanović, La. Stojanović, Grujić (od 58' Marković), Milenković, Jovanović

Dobrič: Janković, Jovanović, Nikolić, Ilić, Dimitrijević, Milenković (od 58' Antić), Milojević, Radosavljević (od 74' Dimitrijević), Momčilović, Miladinović, Stamenković

Ovim trijumfom Dobrič je ostao na liderskoj poziciji sa maksimalnim učinkom. U sledećem kolu tim iz Bresta je slobodan, dok sastav Lepaje gostuje drugoplasiranom Balajncu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading