PREOKRET VREDAN ISTORIJSKIH BODOVA: Sastav Rečice je upisao prvi trijumf od starta sezone!

Autor:

Sport

03.10.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golovima u samoj završnici meča stigli su do pobede.

PREOKRET VREDAN ISTORIJSKIH BODOVA: Sastav Rečice je upisao prvi trijumf od starta sezone!

Foto: FK Rečica

U okviru trećeg kola Topličke okružne lige ekipa Kosovca iz Prokuplja ugostila je sastav Rečice, domaćin je u ovaj meč ušao sa tri osvojena boda, dok su gosti i dalje na nuli.

Odličan meč viđen je od prvog minuta između dva tima koja su bila rešena da se nadigravaju i da tokom svih 90 minuta igraju napadački, ofanzivan fudbal. Prvo poluvreme proteklo je u ravnopravnoj borbi na obe strane, ali su više sreće pred golom rivala imali domaći, na isteku 34. minuta Marko Marinković doveo je ekipu Kosovca u prednost od 1:0.

Republika

Foto: FK Rečica

Tim Rečice

Minimalni zaostatak na startu drugog poluvremena nije sprečio sastav Rečice da istim tempom nastavi i u nastavku meča, ali se i domaći nisu povukli. Ređale su se prilike na obe strane, ali se ovoga puta radovao gostujući tim.

Na isteku 81. minuta sa nekih 30-tak metara kapiten Rečice, Miloš Ilić zatresao je mrežu golmana Anđelkovića, 1:1. U tom trenutku se meč u potpunosti pretvorio u trku za ceo plen na obe strane, ali se do poslednjeg sudijskog zvižduka radovao gostujući tim.

U 87. minutu Đorđe Veličković je sa ivice kaznenog prostora uputio udarac koji je završio u dalji ugao golmana domaćina, ispostaviće se na kraju za konačnih 2:1 u korist Rečice.

Kosovac (Prokuplje) - Rečica 1:2 (1:0)

Kosovac: Anđelković, Petrović (od 46' Zdravković), Miletić, M. Marinković (od 79' M. Milenković), Kostadinović (od 57' N. Marinković), Vučković, Krstić (od 46' Belić), Maksović, I. Milenković, Savić, Tasković

Rečica: Veličković, Mladenović, Stanković, N. Ilić, Dunić, M. Ilić, Marinković (od 46' Cekić), Kostić, Veličković, Savić, Ranđelović (od 74' Đorđev)

U sledećem kolu Rečica dočekuje sastav Trbunje, dok ekipa Kosovca gostuje Omladincu iz Podine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading