RAZNOVRSNOST U NAPADU "KAPARISALA" TRIJUMF: Sastav Voje Gačić je u nadoknadi vremena stigao do tri boda!

Autor:

Sport

03.10.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Mramorka je tri puta stizao zaostatak, ali je na kraju ostao bez bodova.

RAZNOVRSNOST U NAPADU "KAPARISALA" TRIJUMF: Sastav Voje Gačić je u nadoknadi vremena stigao do tri boda!

Foto: FK Voja Gačić

U okviru šestog kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) sastav Voje Gačić ugostio je ekipu Proletera iz Mramorka, domaćin je u ovaj meč ušao sa šest osvojenih bodova, dok su gosti imali jedan manje.

Odlično su izabranici Miodraga Gačića otvorili utakmicu i već u šestom minutu su stugli do vođstva, Nenad Janačković bio je strelac za domaćina, 1:0. Očekivalo se da će rani pogodak u potpunosti otvoriti utakmicu, ali to nije bio slučaj.

Igrači Voje Gačić su uglavnom vreme sa loptom provodili na polovini rivala, ali bez izglednih prilika za postizanje pogotka, dok su gosti uglavnom pokušavali iz kontranapada, ali sve sem par poluprilika nije vredno pomena.

Drugi deo meča počeo je totalnom ofanzivom sa obe strane, borba "prsa u prsa" od prvog minuta nastavka. Tri puta su fudbaleri Voje Gačić stizali do prednosti i sva tri puta su gosti iz Mramorka uspevali da izjednače.

Na isteku 91. minuta rezultat je bio 3:3, ali je onda za Voju Gačić pogodio mladi Dario Halas, 4:3 za domaćina, samo par trenutaka kasnije rezervista Vlado Ćalić zatresao je mrežu Proletera za konačnih 5:3 u korist domaćina.

Voja Gačić - Proleter (Mramorak) 5:3 (1:0)

Voja Gačić: Krčmar, Obradović, Đorđić (od 76' Stojmirov), Babić, Halas, Živkov, Gračanin (od 53' Ćalić), Dukovski, Cvetković, Dalipi (od 63' Nika), Janačković

Proleter: Krgović, Bjelić, Jekić, Prelić, Stojanović, Živković, Marković, Dragić, Čolak, Nikolić, Ambruš (od 85' Dumić)

Trener domaćeg sastava, Miodrag Gačić je za naš portal nakon meča poručio:

- Odlična utakmica, čestitam gostujućoj ekipi na izuzetno korektnoj igri i ponašanju. Mi smo odlično otvorili meč, ali nikako nismo mogli da ih prelomimo. Pružili smo najbolju igru ove jeseni, iako se Proleter tri puta vraćao posle našeg vođstva. Verovao sam u moju ekipu, da ćemo doći do 3 boda i uspeli smo.

U sledećem kolu sastav Voje Gačić gostuje ekipi BSK Bavaništa, dok Proleter dočekuje Stari Tamiš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading