SA PENALA DO NASTAVKA NIZA: Ježevica teže od očekivanog stigla do tri boda na gostovanju Bakionici!

Autor:

Sport

03.10.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti se trgli u drugom poluvremenu.

SA PENALA DO NASTAVKA NIZA: Ježevica teže od očekivanog stigla do tri boda na gostovanju Bakionici!

Foto: FK Ježevica

U okviru šestog kola Zlatiborske okružne lige ekipa Bakionice ugostila je sastav Ježevice iz Velike Ježevice, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa samo tri osvojena boda, dok su gosti na maksimalnih 15.

Ušli su gosti u ovaj meč po mnogima sa mislima "lako ćemo", i to se videlo tokom prvih 45 minuta. Lopta je uglavnom bila u posedu Ježevice, i sa istom su provodili vreme na polovini rivala, ali bez izglednih prilika za postizanje pogotka.

Postavka domaćina je bila takva da je tokom prvih 45 minuta odbrana Bakionice bila nepremostiva prepreka za lidera na tabeli, a u dve situacije je golman Ježevice morao da reaguje nakon udarca rivala ka njegovom kolu.

"Probudio" je svoje fudbalere trener Janković za vreme pauze, izvršio je i dve promene u sastavu i to je unelo svežinu u igru njegovog tima. Trgli su se gosti, nizali su se napadi i udarci ka golmanu Čoloviću, ali lopta nije uspevala da pronađe put do mreže.

Na isteku 82. minuta domaći igrač ruši u kaznenom prostoru rezervistu Ježevice, Dragutinovića, i sudija pokazuje na belu tačku. Siguran realizator najstrožije kazne bio je Vukašin Pešić, 1:0 za Ježevicu.

Do kraja meča domaći fudbaleri iz prekida prete u par navrata, pokušavaju da dođu do izjednačenja, ali im to nije pošlo za rukom.

Bakionica - Ježevica (Velika Ježevica) 0:1 (0:0)

Bakionica: Čolović, Nešović, Bojić, Janković, Anđelić, Bondžulić, Đoković, Jovićević, Radovanović (od 67' Marjanović), Babić (od 55' Kolarević), Radisavljević

Ježevica: Nestorović, Krejović, Đorđević, Cicović (od 46' Dragutinović), Brašnjević, Šmakić (od 77' Mijatović), Pešić, Šerfezi, Filipović, Vukotić (od 46' Borović), Stanišić (od 87' Matić)

U sledećem kolu Ježevica dočekuje Slogu iz Sjenice, dok ekipa Bakionice gostuje Prvom Partizanu.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading