KVALITET TIMA IZ CVETOVCA JE PRESUDIO: Pokušali su fudbaleri BSK-a da stignu do povoljnijeg rezultata, ali su na kraju morali da pruže ruku rivalu!

Autor:

Sport

16.10.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav iz Brajkovca je, kao i u većini mečeva imao svoje prilike, ali iste nije realizovao.

KVALITET TIMA IZ CVETOVCA JE PRESUDIO: Pokušali su fudbaleri BSK-a da stignu do povoljnijeg rezultata, ali su na kraju morali da pruže ruku rivalu!

Foto: FK BSK Brajkovac

U okviru petog kola Druge opštinske lige Lazarevac sastav BSK Brajkovca ugostio je ekipu Mladosti iz Cvetovca. Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa jednim osvojenim bodom, dok su gosti bili na maksimalnih 12.

Bivši zonaš iz Cvetovca ove sezone po mnogima ubedljivo najkvalitetnija ekipa u ligi, i trenutno nikoga ne čudi pozicija i učinak sastava Mladosti u prvenstvu. Odolevao je domaći tim napadima rivala, ali je u najnezgodnije vreme primio pogodak.

Pred sam kraj poluvremena, na isteku 40. minuta Đorđe Jeremić udaracem sa nekih 17-18 metara dovodi goste u vođstvo, 1:0. Po jedna izmena viđena je na obe strane za reme desetominutnog odmora.

Dosta opreznija igra od strane domaćina viđena je u drugom poluvremenu, pokušavali su fudbaleri trenera Dalibora Petronijevića da odgovore lideru na tabeli, ali su sredinom nastavka meča primili novi gol. 

Centaršut rezerviste Miloša Đurđevića na isteku 65. minuta prevario je golmana Simića, i lopta je završila u mreži domaćina, 2:0 za Mladost. 

Desetak minuta kasnije grešku domaćina iskoristio je fudbaler Mladosti, Lazar Biševac koji je ušao na poluvremenu, konačnih 3:0.

BSK (Brajkovac) - Mladost (Cvetovac) 0:3 (0:1)

BSK: Simić, Marjanović (od 46' Ž. Marković), Stanković, Stuparević, D. Marković, Lazarević, Vlahović, Arsenijević, Jovanović (od 73' Tadić), Sredojević, Aritonović

Mladost: Srđenović, Abushi, Jović, Novaković (od 12' Đurđević), Kostić (od 65' N. Radovanović), Kvrgić (od 76' Urošević), Jeremić, Jevtić, A. Radovanović, Davidović, Stojanović (od 46' Biševac)

Iz redova domaćina su nakon meča poručili:

- Povrede i izostanci igrača zbog privatnih obaveza i posla su tokom cele polusezone "krojile" naš sastav, ali to ne bi trebalo da bude izgovor za slabije rezultate. Rezultatski sigurno da ne možemo biti zadovoljni, ali smo na terenu imali dobru igru, međutim to nije bilo dovoljno za bolje rezultate. Pauzu ćemo iskoristiti da osvežimo igrački kadar i da pokušamo da popravimo sliku u drugom delu prvenstva. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading