KOMŠIJSKI DERBI PRIPAO DOMAĆINU: Sloga iz Lozne nastavlja sa dobrim rezultatima pred svojom publikom!

Autor:

Sport

16.10.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zonaš nije uspeo da stigne barem do boda.

KOMŠIJSKI DERBI PRIPAO DOMAĆINU: Sloga iz Lozne nastavlja sa dobrim rezultatima pred svojom publikom!

Foto: FK Sloga Lozna

U okviru desetog kola Prve Rasinske okružne lige ekipa Sloge iz Lozne ugostila je sastav Gradine iz Pejovca. Domaćin meča je u ovaj susret ušao sa 14 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za osmo mesto na tabeli, dok su gosti sa sedam bodova bili na 15. poziciji u ligi.

U prvom poluvremenu se uglavnom igralo na polovini koja je pripadala gostima iz Pejovca, gde su domaći imali više od igre, ali bez konkretne završnice. Bilo je uzbuđenja pred golom Stanojevića, gde su se ispromašivali Andrejić, Milojević i ostali igrači Sloge.

Drugo poluvreme je počelo golom u 50. minutu, sudija Stojanović je dosudio slobodan udarac, takozvani skraćeni korner sa desne strane. Loptu je namestio Milošević i uputio odličan centaršut u srce šesnaesterca Gradine, tu je najviši u skoku bio Ilija Milojević koji glavom smešta loptu u donji levi ugao nemoćnog Stanojevića.

Republika

Foto: FK Sloga Lozna

Sloga iz Lozne

Od tog trenutka gosti preuzimaju inicijativu i kreću sa njihovom igrom kratkih pasova gde su prednjačili Pecić i Vasić, ali bez konkretnog završnog pasa prema napadačima. Fudbaleri Sloge su stali u blok i brzim kontranapadima su stvorili 5-6 stopostotnih šansi koje je bilo teže promašiti, ali su se Andrejić i ostali utrkivali ko će bolje da promaši nemoguće.

Imali su gosti dosta sreće. I kako to obično biva kada se ovakve šanse promaše dolazi do kazne koja je ovoga puta izostala zahvaljujući izvanrednoj odbrani Savića.

Sloga (Lozna) - Gradina (Pejovac) 1:0 (0:0)

Stadion kraj Morave u Lozni, gledalaca: 50

Sudija: Dušan Stojanović (Kruševac)

Igrač Utakmice: Milosavljević (Sloga)

Sloga: Savić, S. Nedeljković, Milošević, Milovanović, Andrejić, Milojević, Milosavljević, Mladenović (68' Stojanović), Ma. Kovačević, A. Vasiljević (od 46' Stefanović), Mš. Kovačević

Gradina: Stojanović, Milić, Antelj, Vasić, Maksimović (od 77' Marjanović), Jovanović, Lukić, Vasović, Mitrović, Nešić, Pecić

Oba tima su nakon ovog meča zadržala svoje pozicije na tabeli, u sledećem kolu Sloga gostuje Jastrebcu iz Velikog Šiljegovca, dok Gradina dočekuje sastav Dedine

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading