GOLEADA U SREMSKOJ MITROVICI: Sedlarović je pet puta pogađao mrežu rivala za veliki preokret Bosuta!

Autor:

Sport

16.10.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija celog gostujućeg tima, ali se Nenad istakao golovima.

GOLEADA U SREMSKOJ MITROVICI: Sedlarović je pet puta pogađao mrežu rivala za veliki preokret Bosuta!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru sedmog kola GFL-a Sremska Mitrovica ekipa Mitrosa ugostila je sastav OFK Bosuta. Domaćin meča je u ovaj duel ušao sa sedam osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za šesto mesto u ligi, dok su gosti sa jednim bodom manje bili osmoplasirani tim.

Odlična utakmica viđena je na stadionu "25. maj" u Sremskoj Mitrovici, puno lepih poteza i dosta prilika imali su navijači prilike da vide na obe strane terena.

Gosti su prvi "zadali udarac", igrao se 17. minut kada je Nenad Sedlarović savladao golmana Šarkovića za prednost Bosuta od 1:0.

Zaigrali su bolje i angažovanije na polovini rivala domaći, i sa dva brza pogotka su preokrenuli rezultat u svoju korist. Slaviša Đaković je u 35. minutu poravnao rezultat, da bi dva minuta kasnije Siništa Stojanović doveo u prednost sastav Mitrosa 2:1.

Republika

Foto: OFK Bosut

OFK Bosut

Drugo poluvreme počelo je sa dve izmene u redovima gostujućeg tabora, a Sedlarović je "iz svlačionice", doneo izjedanačenje. Lopta još nije stigla do svih fudbalera od polaska sa centra, gosti pogađaju za 2:2.

Odličnu partiju fudbaler Bosuta krunisao je het-trikom u 57. minutu kada je vratio prednost na stranu svog tima, 3:2. Nastavio je Sedlarević u istom ritmu i za nepunih 20 minuta još dva puta je tresao mrežu rivala. Golovima u 68. i 76. minutu diže prednost gostiju na 5:2.

Pokušavali su domaći da odgovore raspoloženom Sedlareviću, ali su uspeli samo da ublaže poraz do kraja susreta. U 82. minutu "sa kreča" Stojanović postavlja konačnih 5:3.

Mitros - Bosut 3:5 (2:1)

Mitros: Šarković, Čupić, Ilić, Karolić, Lukić, Šuman, Nikolić, Ljahović, Đaković, Tot (od 59' Milanović), Stojanović

Bosut: Trninić, Krstić (od 46' Maksimović), Vlaisavljević, Simić, Radišić, Kovačević, Živanović (od 46' Krstić), Sedlarović (od 87' Cvijetinović), Micić (od 72' Bosanac), Hrček, Drmanović 

Trećim trijumfom u nizu ekipa Bosuta je stigla do deobe pete pozicije na tabeli, dok je sastav Mitorsa spao na osmo mesto u ligi.

 U sledećem kolu Bosut dočekuje ekipu Sremca iz Jarka, dok sastav Mitrosa gostuje Slogi iz Čalme.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading