JEŽEVICA "JURIŠA" KA VIŠEM RANGU: Rano je za zaključke, ali ekipa iz Velike Ježevice izgleda zaista moćno!

Autor:

Sport

11.10.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trijumf upisan je protiv tima iz Sjenice.

JEŽEVICA "JURIŠA" KA VIŠEM RANGU: Rano je za zaključke, ali ekipa iz Velike Ježevice izgleda zaista moćno!

Foto: FK Ježevica

U okviru sedmog kola Zlatiborske okružne lige ekipa Ježevice ugostila je sastav Sloge iz Sjenice, domaćin susreta je i dalje na maksimalnih 18 bodova, dok gosti imaju 13.

Serija trijumfa Ježevice dodatni je motiv igračima i svima u klubu da daju svoj maksimum da se ista ne prekine, pa su i visokom ritmu ušli u ovaj meč, koji je po pozicijama na tabeli bio i derbi kola.

Odlično otvaranje utakmice rezultiralo je ranim pogotkom u mreži Sloge, na isteku drugog minuta Bojam Šmakić pogodio je za 1:0, isti fudbaler je 15-tak minuta kasnije duplirao prednost Ježevice. 

Nisu se tu predali gosti, pokušavali su da dođu do gola, i sredinom poluvremena su uspeli da smanje svoj zaostatak. Grešku domaćih igrača iskoristio je Edvin Feković, 2:1, to je ujedno bio i rezultat prvog dela igre. 

Drugo poluvreme proteklo je u kontroli igre od strane domaćeg sastava, posle sat vremena meča Ježevica preko Nenada Cicovića stiže opet do dva gola prednosti, 3:1.

Izmenama su treneri na obe strane pokušali da promene situaciju na terenu, gosti sa namerom da stignu opet do gola zaostatka i da uvedu meč u neizvesnu završnicu, dok su domaći kontrolom poseda odbijali sve nalete rivala.

Nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo, serija trijumfa Ježevice je sada na koti osam.

Ježevica - Sloga (Sjenica) 3:1 (2:1)

Ježevica: Nestorović, Đorđević, Mijatović (od 59' Demirović), Raković, Cicović, Brašnjević, Šmakić, Pešić, Šerfezi, Dragutinović (od 68' Matić), Vukotić (od 68' Živković)

Sloga: Kalender, A. Mašović (od 54' M. Mašović), A. Muhović (od 54' Dacić), Duran (od 69' Etović), E. Muhović (od 77' Šaljić), Feković, Ramović, Hodžić, Malićević, A. Muhović, Vatić

U sledećem kolu Ježevicu očekuje novi derbi susret, ovoga puta na gostovanju Crnokosi iz Kosjerića, dok sastav Sloge dočekuje ekipu Prvog partizana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading