BULAJA JE "NAŠTIMOVAO" STRAŠAN TIM: Posavac je na samo bod zaostatka za liderom na tabeli! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti vezani trijumf u nizu za Boljevčane.

BULAJA JE "NAŠTIMOVAO" STRAŠAN TIM: Posavac je na samo bod zaostatka za liderom na tabeli! (VIDEO)

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

U okviru sedmog kola Prve beogradske lige (grupa A) sastav Heroj Poleta (Jajinci) ugostio je tim Posavac Tišme, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa šest osvojenih bodova, dok su gosti imali duplo više (12).

Utakmica u Jajincima okupila je oko 100-tinak gledalaca, koji su od prvog minuta imali prilike da vide jaku čvrstu utakmicu, sa ranim pogotkom. Nakon prekida i ubačene lopte u kaznenom prostoru domaćina, grešku rivala koristi Kristijan Mandarić i smešta loptu u mrežu Heroja, 1:0 za Posavac od drugog minuta.

Imali su gosti posed na svojoj strani, stvarali su prilike, ali su na isteku 23. minuta primili gol. Duga lopta domaćina, loša komunikacija Mančića i Ilievskog "stvorila" je priliku Milanu Starčeviću, koji je zatresao mrežu Posavca, 1:1.

Iskupio se Mančić za nespretnu rekaciju na svojoj polovini, poslao je odličnu loptu do Mandarića, koji je umakao odbrani domaćina i rutinski je pogodio za 2:1 za Boljevčane na isteku 45. minuta.

Drugo poluvreme gosti sada već po tradiciji otvaraju sa dve izmene, dok su i u redovima domaćina izvršene takođe dve promene. Upravo su rezervisti iz redova Posavca na isteku 57. minuta kreirali novi gol za svoj tim. Marković je asistirao za Milana Deronjića koji šalje loptu u mrežu, 3:1.

Domaći su opet iskoristili priliku pred golom rivala u 70. minutu, nesmotrenost gostujuće odbrane dovela je do pogotka, Dejan Svilar je bio strelac, 3:2.

Iskontrolisali su utakmicu fudbaleri trenera Duška Bulaje do kraja, i uspeli su da upišu četvrti vezani trijumf u ligi.

 

 

Heroj Polet (Jajinci) - Posavac Tišma (Boljevci) 2:3 (1:2)

Heroj Polet: Ardalić, Nenadović, Mladenović (od 64' Živanović), Petrović (od 65' Kanas), J. Svilar, D. Svilar, Stamenković, Lončarević, Starčević (od 65' Miljković), Sudimac (od 46' Stanću), Nenadić (od 46' Raković)

Posavac Tišma: Ilievski, Jokić (od 46' Deronjić), Stojanović, Čapelja, Mančić, jevtić, Stanić, Krsmanović (od 59' Radović), Tadić (od 62' Rauković), Mandarić (od 90' Kačarević), Žižić (od 45' Marković)

U sledećem kolu Posavac dočekuje Siti Sport klub, dok Heroj gostuje Sremčici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading