MILAN IMA ŽIRUA, A OMLADINAC BAKIJA: Povreda golmana već na startu meča poremetila je planove tima iz Rakinca! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može se reći da slađi bod ostaje Slogi, jer su gosti imali šanse da odnesu ceo plen iz Miloševca.

MILAN IMA ŽIRUA, A OMLADINAC BAKIJA: Povreda golmana već na startu meča poremetila je planove tima iz Rakinca! (VIDEO)

Foto: FK Omladinac Rakinac

U okviru osmog kola Podunavske okružne lige na terenu u Miloševcu odigran je duel prošlogodišnjih članova nižeg ranga, Sloga je ugostila tim Omladinca iz Rakinca. Obe ekipe se nalaze u donjem delu tabele, domaćin susreta je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio četiri boda, dok gosti imaju dva manje.

Prošlogodišnji dueli između ova dva tima vođeni su za plasman u viši rang, a ovaj se igra upravo u tom rangu, za koji se vodila velika borba, što je okupilo oko 150 gledalaca.

Već u petom minutu gosti su primorani na prinudnu izmenu, golman Saša Ilić je zbog preloma prsta napustio igru, a njegovo mesto je zauzeo igrač sa klupe, Miloš Lazović. 

Poremetila ja povreda golmana goste, domaći su uspeli to da iskoriste i nakon učestalih napada upravo je Lazović, skrivio penal, bio je blizu da odbrani isti, ali je udarac Nemanje Bogdanovića završio u mreži, 1:0 za Slogu od 17. minuta.

Do odlaska na odmor ređale su se šanse na obe strane, ali su mreže ostale mirne, uglavnom zbog odličnih reakcija golmana i odbrane.

Drugi deo meča počeo je nešto boljom i ofanzivnijom igrom sastava Omladinca, imali su gol zaostatka gosti, i polako je isticalo vreme za njihovo izjednačenje.

U 67. minutu dosuđen je novi udarac "sa kreča", ovoga puta na polovini domaćina, isti je uspešno realizovao Mihajlo Rašković, 1:1.

 

Do kraja susreta vođena je velika bitka po čitavom terenu, treneri su izmenama pokušali da stignu do celog plena, ali se na kraju meč završio remijem.

 

Sloga (Miloševac) - Omladinac (Rakinac) 1:1 (1:0)

Sloga: Stanojević, Jovanović, Kudić, Čuturilo, Stanisavljević, Milovanović (od 85' Đurić), Vuksanović (od 67' Kresović), Resavac (od 46' Dević), Bogdanović (od 67' Ćirić), Stekulac, Stanković

Omladinac: Ilić (od 5' Lazović), Đorđević, Petković, Ristić, N. Govedarović, Nikolić (od 82' Vučićević), Savić (od 46' Ristić), Rašković, Marisavljević, Strainjević, U. Govedarović (od 75' Miletić)

Stručni štab Omladinca je nakon meča za naš portal poručio:

- Želimo brz oporavak našem golmanu Iliću, i da se zahvalimo rivalu na gostoprimstvu, fer i korektnoj igri. Što se samog meča tiče, isti problem imamo kao i od starta sezone, veliki broj prilika stvaramo, ali ne uspevamo iste da realizujemo na pravi način. Borićemo se do kraja, imamo naše ciljeve i težimo ka njima. Zahvalnost dugujemo i navijačima koji su bili uz nas na ovom meču, i pored nešto lošijeg stanja na tabeli. 

U sledećem kolu u Rakinac stiže Pobeda iz Goloboka, dok Sloga gostuje imenjaku iz Lugavčine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading