PODELA BODOVA REALAN REZULTAT: Domaćinu je pripalo prvo poluvreme, dok su gosti bili bolji u drugom!

Autor:

Sport

10.10.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi koji sigurno nije po volji klubovima..

PODELA BODOVA REALAN REZULTAT: Domaćinu je pripalo prvo poluvreme, dok su gosti bili bolji u drugom!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

U okviru šestog kola Šumadijske lige Sever ekipa B 2000 iz Aranđelovca ugostila je sastav Venčana, oba tima su u ovaj meč ušla sa po 10 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu treće pozicije na tabeli.

Derbi kola odigran je pred oko 200 gledalaca, što je za pohvalu, imajući u vidu da se pojedini mečevi višeg ranga igraju pred manjim brojem navijača. Domaći sastav je odlično ušao u meč i već nakon 12 minuta igre je stigao do vođstva. Stefan Popović je uposlio mladog Aleksu Prokića koji lagano smešta loptu u mrežu rivala, 1:0.

Nastavili su domaći u istom ritmu i u nastavku meča, visoki presing po celom terenu doveo je do još par šansi pred golmanom Anđelkovićem, ali se za novi gol čekalo do 33. minuta. Stefan Popović je "pritisao" golmana Anđelkovića, nakon čega je iskoristio njegovu grešku i time je duplirao prednost svog tima, 2:0.

Početak drugog poluvremena obeležila je nešto bolja i ofanzivnija igra gostiju, na to se nadovezala i greška jednog od fudbalera sastava B 2000, koju je iskoristio Nenad Lakićević, 2:1 u 52. minutu.

Deset minuta kasnije, gosti dobijaju priliku da "sa kreča" stignu do izjednačenja, istu koriste na pravi način i preko Nemanje Stojanovića uvode meč u neizvesnu završnicu.

Totalno drugačija utakmica viđena je od izjednačenja, pomalo bojažljiv pristup viđen je od strane igrača oba tima, što je dovelo da se meč završi podelom bodova.

B 2000 - Venčani 2:2 (2:0)

B 2000: Radisavljević, Simonović (od 46' Gajić), Blagojević, Marković, Arsić (od 54' Z. Subotić), Ne. Milićević, B. Subotić (od 61' Nićiforović), Ni. Milićević, Prokić, S. Popović, Točilovac (od 71' V. Popović) 

Venčani: Anđelković, Jaranović, Milivojević, Matejić, Jović, Krstić, I. Milošević, Đorđević, Stojanović, Lakićević, S. Milošević

Ovim rezultatom oba tima su spala za jedno mesto na tabeli, i sada se nalaze na deobi četvrte pozicije u ligi.

U sledećem kolu sastav Venčana dočekuje ekipu Trešnjevice, dok B 2000 gostuje lideru na tabeli, timu Mladosti iz Jelenca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading