DERBI NA NIVOU VIŠEG RANGA: "Lepotica" Srećkovića obezbedila je tri boda gostima iz Jelenca!

Autor:

Sport

09.10.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija igrača oba tima.

DERBI NA NIVOU VIŠEG RANGA: "Lepotica" Srećkovića obezbedila je tri boda gostima iz Jelenca!

Foto: FK Mladost Jelenac

U okviru šestog kola Šumadijske lige Sever ekipa Partizana 1945 iz Darosave ugostila je sastav Mladosti iz Jelenca, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa 12 osvojenih bodova, dok su gosti sa jednim više bili na liderskoj poziciji na tabeli.

Pred oko 150 navijača, na odlično pripremljenom terenu stadiona "Peštana" u Darosavi, svi prisutni su imali priliku da uživaju u odličnom meču, dva jako kvalitetna sastava.

Gosti su bolje otvorili utakmicu, Stale Dobrosavljević je već u trećom minutu nakon greške odbrane domaćih doveo Mladost u vođstvo. Rano vođstvo otvorilo je susret, ali su gosti bili konkretniji na polovini rivala i uspeli su još jednom da zatresu njegovu mrežu.

Na isteku 15. minuta na centaršut Srećkovića odlično reaguje Jordan Kuzmanović koji duplira prednost tima iz Jelenca, 2:0. Zadesio je goste peh u 24. minutu kada je zbog povrede Radivojević morao da napusti teren, njegovo mesto zauzeo je Milovanović, i to je u nekoj meri poremetilo dalju igru.

Zaigrali su domaći angažovanije na polovini rivala, gosti su se malo povukli i pred sam odlazak na odmor zatresla se mreža golmana Mladosti, Glišića. Odličan volej udarac Aleksandra Jovanovića završio je u golu rivala, 2:1 u 44. minutu. 

Zaigrali su bolje domaći od prvog minuta nastavka, napadali su u intervlaima i na isteku 62. minuta su stigli do izjednačenja. Marko Čadikovski je pogodio gol rivala za veliku radost navijača crno-belih.

Trgli su se gosti nakon izjednačenja, imali su izglednu priliku preko Srećkovića i Kuzmanovića, ali nisu uspeli da vrate prednost na svoju stranu, međutim na isteku 76. minuta Srećković se iskupio za promašen prazan gol. 

Slobodan udarac sa nekih 20 metara za goste, loptu je namestio Dušan Srećković čiji je udarac završio iza leđa golmana domaćih, Petrovia, 3:2. 

Do kraja meča gosti su uspeli da odbiju sve nalete domaćina i da sačuvaju prednost od jednog gola razlike, koja je na kraju donela bodove timu iz Jelenca.

Partizan 1945 (Darosava) - Mladost (Jelenac) 2:3 (1:2)

Partizan 1945: Petrović, Ivanović, Stanojević (od 46' Todorović), L. Pavlović (od 76' Stojanović), Stanojlović, Sič, Milanović, A. Pavlović, Čadikovski, D. Jovanović, A. Jovanović

Mladost: Glišić, Radivojević (od 24' Milovanović), Jovanović, J. Kuzmanović, Spasić, Nikolić (od 79' Pantić), Dobrosavljević, A. Kuzmanović, Janković, Ilić, Srećković 

U sledećem kolu sastav Mladosti dočekuje ekipu B 2000, dok Partizan ide na noge Budućnosti iz Blaznave.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading