TRIJUMF NAKON MESEC I PO DANA: Bela tačka je za Vršćane bila crne boje - bodovi ostaju u "srpskom Mančesteru"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.10.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna serija je konačno prekinuta.

TRIJUMF NAKON MESEC I PO DANA: Bela tačka je za Vršćane bila crne boje - bodovi ostaju u "srpskom Mančesteru"!

Foto: GFK Dubočica

Nakon trijumfa u Beogradu nad ekipom RFK Grafičara (2:1), fudbaleri leskovačke GFK Dubočice ušli su u seriju loših rezultata tokom kojih su vezali tri remija i dva poraza i uoči duela 11. kola Prve lige Srbije, sportski kolektiv iz "srpskog Mančestera" našao se pred imperativom pobede.

Prema očekivanju, ekipa OFK Vršca je stigla u Leskovac sa namerom da se nadigrava i da eventualnim uspehom trasira sebi put ka gornjem delu tabele prvoligaškog karavana.

I ovoga puta na tribinama velelepnog sportskog objekta okupilo se oko 3.000 ljubitelja fudbala koji su na kraju zadovoljni napustili tribine.

Klučni trenutak susreta odigrao se svega pet minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Nenada Đorđevića.

Zaustavili su napad gostiju odbrambeni fudbaleri GFK Dubočice, usledilo je pedesetmetarski pas pred šesnaesterac gostiju gde je Milan Đokić bio spretniji od gostujućih defanzivaca, stigao je do lopte, a zatim ga je čuvar mreže Vrščana Nemanja Andrijanić nepropisno zaustavio i za glavnog delioca pravde dileme nije bilo, jedanaesterac.

Precizan izvođač sa bele tačke bio je Dušan Savić čime je postavljen i konačan rezultat susreta i domaći sastav je stigao do tri važna boda kojima nastavlja borbu za gornji deo tabele.

Foto: GFK Dubočica

Leskovčani stigli do pobede nakon gotovo mesec i po dana

 

- Prva liga Srbije, 11. kolo:

GFK Dubočica (Leskovac) - OFK Vršac (Vršac) 1:0 (0:0)

Strelac: D. Savić u 85. minutu iz jedanaesterca

Stadion: gradski stadion "Dubočica", Leskovac

Gledalaca: 3.000

Sudija: Nenad Đorđević

Žuti kartoni: M. Stevanović (GFK Dubočica); M. Tomić, M., Zoćević, M. Petrić (OFK Vršac)

GFK Dubočica (Leskovac): Knežević, Belić (Ljubenović), Ilić (Stojev), Jovančić, Milić (Stojanović), Momčilović, Savić (Nedeljković), Stevanović, Tasić (Đokić), Zdravković, Đorđević.

OFK Vršac (Vršac): Andrijanić, Čejić (Braunović), Diuf, Kilibarda (Glavinić), Kumi (Souza), Lazevski, Miladinović (Todorović), Petrić, Terzić, Tomić, Zoćević.

Narednog vikenda ekipu GFK Dubočice očekuje gostovanje u Šapcu ekipi Mačve, dok će OFK Vršac na svom stadionu dočekati RFK Novi Sad 1921.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading