TITEL SIGURAN NA GOSTOVANJU U RAKOVCU: Derbi sa liderom na tabeli dočekuje tik iza njega!

Autor:

Sport

09.10.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako disciplinovana igra gostujućeg tima.

TITEL SIGURAN NA GOSTOVANJU U RAKOVCU: Derbi sa liderom na tabeli dočekuje tik iza njega!

Foto: FK Titel

U okviru devetog kola Druge novosadske lige ekipa Borca iz Rakovca ugostila je sastav Titela, domaćin je u ovaj meč ušao sa 11 osvojenih bodova, dok su gosti imali devet više.

Od prvog minuta gosti su krenuli agresivno, sa velikom željom da dođu do ranog vođstva, što su i uspeli preko velikog presinga i pritiska gotovo cele ekipe na poslednju liniju rivala. Na isteku 15. minuta Stojan Jovanov je odličnu akciju Titela završio nakon odbitka pogotkom, 1:0.

Nije se dugo čekao drugi gol gostiju, Nemanja Jovanov je odlično uposlio Mirosalava Cetenjija koji duplira prednost Titela u 22. minutu. Uzvratili su gosti dva minuta kasnije odličnom šansom, iz koje su stigli do gola, strelac za Borac bio je Đorđe Krnjić, 2:1.

Pogodak Borca, nije poremetio goste da nastave sa istim načinom igre, ali fudbaleri Titela nisu uspevali da realizuju prilike koje su imali, te se na odmor otišlo rezultatom 2:1 za gostujući tim.

Popričao je trener Radivojević na pauzi sa svojim igračima, ukazao im na određen propuste u njihovoj igri, izvršio je i dve promene u sastavu, i u nastavku su fudbaleri Titela u potpunosti kontrolisali utakmicu.

Odličan centaršut Petrovića ispratio je Feren Cetenji, nakon čega je sproveo loptu u gol, 3:1 za Titel u 64. minutu. Opao je tempo meča nakon ovog pogotka, ali su do kraja gosti uspeli još dva puta da promene rezultat na utakmici.

Nakon solo prodora Nemanje Jovanova, jedan od odbrambenih fudbalera Borca ga ruši u kaznenom prostoru, i sudija pokazuje na belu tačku. Siguran relizator najstrožije kazne bio je upravo Jovanov, 4:1. Samo par minuta kasnije rezervista Aleksa Bulić postavio je konačan rezultat na 5:1 u korist Titela.

 

 

Borac (Rakovac) - Titel 1:5 (1:2)

Borac: Lukić, Blagojević, Delibašić, Milanov, Maričić, Labović (od 46' Jovanović), Prolić (od 78' Karanović), Karadeglić, Miljković (od 78' Tomaš), Predojević (od 82' Čanić), Krnjić (od 78' Trifunov)

Titel: Major, Đaković, Fodor, Radin (od 52' Anđelković), Paunić, F. Cetenji (od 82' Pešti), S. Jovanov (od 82' Jovanović), N. Jovanov, Popović, M. Cetenji (od 62' Bulić) 

U sledećem kolu sastav Titela je po rasporedu slobodan tim, dok ekipa iz Rakovca gostuje svom imenjaku iz Novog Sada. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading