ZRNO, PO ZRNO: "Dečiji vrtić sa Banjice" nastavio seriju pozitivnih rezultata - gosti u nadoknadi vremena promašili tri boda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.10.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golova nije bilo, ali su velikom borbenošću igrači zadovoljili prisutne ljubitelje fudbala.

ZRNO, PO ZRNO: "Dečiji vrtić sa Banjice" nastavio seriju pozitivnih rezultata - gosti u nadoknadi vremena promašili tri boda!

Foto: Instagram.com/ultrasgrupesrbijaa

Nakon pet poraza u uvodnih šest prvenstvenih mečeva, fudbaleri Rada u duelu devetog kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana stigli su i do trećeg uzastopnog susreta u kojem su ostali neporaženi.

Mladi tim sa Banjice, prosek godina im iznosi svega 17 i po godina, nakon remija u duelu sa Zvezdarom (1:1) i trijumfa nad Torlakom (2:0), na stadionu "Kralj Petar I" stigao je do novog boda remiziravši sa dobanovačkom Budućnosti.

Tokom prvog perioda igre viđena je borbena utakmica u kojoj nije viđen veliki broj prilika. Najbliži pogotku bili su fudbaleri Rada kada je u 31. minutu Milan Repac uzdrmao okviru dobanovačkog gola.

U nastavku susreta viđena je identična slika na zelenom tepihu. Domaćin je imao prividnu inicijativu, ali je odbrana Budućnosti bila neprelazna. Mogli su "građevinari" u 75. minuti da stignu do prednosti, ali je Đorđe Samardžija u izglednoj prilici loptu poslao pored gola.

I kada se očekivao poslednji zvižduk sudije Dušana Vićentijevića, umalo gosti nisu osvojili kompletan plen. U sjajnoj prilici se našao Lazar Mihailović, ali je njegov udarac zaustavio golman Rada Luka Martinović.

Foto: FSB

Fudbaleri Rada su nastavili sa serijom dobrih rezultata

 

- Srpska liga Beograd, 9. kolo:

Rad (Beograd) - Budućnost (Dobanovci) 0:0

Stadion: "Kralj Petar I", Beograd

Gledalaca: 250

Sudika: Dušan Vićentijević

Žuti kartoni: S. Rupar, D. Živanović (Rad); L. Radović (Budućnost)

Rad (Beograd): Martinović, S. Rupar, Radošević, A. Rupar, Živanović, Bezarević, Nenadović, Repac, Popesković (Ivić), Panev (Samardžija), Nenadović (Nikolić).

Budućnost (Dobanovci): Novaković, Lučić, Donevski, Radović, Mališ (Aćimov), Đorđević, Tenjović (Stoisavljević), Đurić (Sićović), Đurković (Dimić), Mihailović, Zorica. 

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Rada gostuje Prvoj Iskri, dok će Budućnost u Dobanovcima dočekati lidera šampionata, ekipu Zvezdare.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading