STANIJA BRUTALNO PRETUKLA DEVOJKU! Nokautirala je u GLAVU, na sve strane ŠIKLJALA KRV! Jedva su je tada zaustavili

Autor:

Zadruga

22.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta napravila scenu strave i užasa!

STANIJA BRUTALNO PRETUKLA DEVOJKU! Nokautirala je u GLAVU, na sve strane ŠIKLJALA KRV! Jedva su je tada zaustavili

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stanija Dobrojević

Prva srpska starleta Stanija Dobrojević i popularna učesnica rijaliti formata "Zadruga" i "Farma", poznata je javnosti od 2012. godine kada prvi put pojavila u svetu medija, a veliku pažnju javnosti privukla je svojom životnom pričom. U jednom intervjuu, Stanija je otkrila šokante delove svoje prošlosti, te priznala da je tokom detinjstva neretko imala konflikte koje je uglavnom rešavala nasiljem.

Naime, Dobrojevićeva je priznala da već od malena bila u centru pažnje zbog svoje lepote, ali i da je to dovodilo do konflikata sa vršnjacima. 

Bila sam lepa devojčica, koliko god nismo imali, mama me je lepo oblačila i uvek sam se isticala. Svi dečaci u školi su bili zaljubljeni u mene, štrčala sam. Zbog toga me druge devojčice nisu volele. A imala sam i situaciju u srednjoj ekonomskoj gde sam tukla jednu devojku. Svi su dobili ukore za takve stvari, ali ja nisam - rekla je Stanija u jednoj emisiji, te otkrila zašto je prebila devojku iz razreda:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija pretukla devojku u detinjstvu

Imala sam momka u srednjoj, zajedno smo išli u razred. Bila je ta jedna lepa, slatka devojčica, koja se tada nešto i nabacivala njemu. Mi smo bili raskinuli, a sedeli smo u istoj klupi. Sećam se momenta, nešto mi je govorila i onda je rekla: "Je*em ti mamu". Sve mi psuj, samo nemoj mamu, pogotovo tada. U rijalitiju sam naučila da se iskontrolišem, ali tada nisam imala filter, bila sam agresivna zbog svega što mi se desilo u životu. Tresla sam se, sećam se da sam tražila prstenje od drugih drugarica. Čim je zvonilo, samo sam ustala i udarila sam je u nos i to je puklo, krv... Mene je taj momak uhvatio, ona je krenula na mene, ja sam je šutirala, drugi razredi su došli u naš razred, nastavnici su došli... To je bio haos! Bila sam pozvana na razgovor kod razredne i direktorke i onda sam ispričala svoju životnu priču, da nemam oca i rekla sam šta mi je ta devojčica radila. Nisam dobila ukor, pustili su me bez ukora, imala sam sve petice.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija pretukla devojku u detinjstvu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
nina

22.05.2024 10:50

Mi RUMLJANI se secamo koliko je bila ruzna sitna neprimetna Na rolerima isla za cikama koji imaju dzip i pitala dal je njihov

Olja

22.05.2024 23:02

@nina - Ajde leba ti, ne lazi.

Haha

22.05.2024 16:52

Stranđa bila lepa a od 17 ste po zna koji put je na sebi sve promenila. E bedna opajdaro ne prosipsaj se

Nela

22.05.2024 19:50

Da vidimo te petice iz škole