CRNO-BELI TONU SVE NIŽE: Četvrti uzastopni neuspeh doveo je ekipu na ivicu ambisa - sledi grčevita borba za opstanak! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir vorih

Sport

09.10.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših rezultata je nastavljena.

CRNO-BELI TONU SVE NIŽE: Četvrti uzastopni neuspeh doveo je ekipu na ivicu ambisa - sledi grčevita borba za opstanak! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Fudbaleri ČSK Pivare iz Čelareva u okviru Područne fudbalske lige Sombor i prethodnog vikenda doživeli su neuspeh. četvrti u nizu, čime su skliznuli gotovo na samo dno tabele.

Ovoga puta, na stadionu u Čelarevu ekipa ČSK Pivare dočekala je Radnički 1918 iz Ratkova i doživela je sedmi ovosezonski poraz.

Sam susret najbolje su okarakterisali iz kluba:

- Najbleđe izdanje naših momaka dosada, ceo tim je podbacio, bez komunikacije, bez pomaganja u odbrani, bez volje i veoma anemično nije se moglo izvući nešto iz ove utakmice.

Kada je reč o samom susretu gosti su slavili sa ubedljivih 3:0, a mrežu domaćeg golmana tresli su Nenad Petković u 45, Uroš Filipović u 64. i Milan Gugleta u 68. minutu susreta.

 

- PFL Sombor, 9. kolo:

ČSK Pivara (Čelarevo) - Radnički 1918 (Ratkovo) 0:3 (0:1)

Strelci: N. Petković 45`, U. Filipović 64`, M. Gugleta 68`

Stadion: FK ČSK Pivara

Gledalaca: 80

ČSK (Čelarevo): Rajšp , Đumić , Pavlović , Vulević , Radivojkov (N. Pilipović), Milanov, Jovanić (Majstorović), Kecman (Marković), Šoven, Zorić (Labus), Milošević (Borić). 

Radnički 1918 (Ratkovo): Ignjatović, Milunović (Prelić), Aleksić (Crnjanski), Petković, Panić, Gugleta, Đokić (Filipović), Kardinal, Vlajić, Ćeran, Novaković. Trener: Laćarak.

U narednoj takmičarskoj rundi ČSK Pivara u Bačkom Brestovcu, ekipi BSK-a, dok će Radnički 1918 u Ratkovu dočekati ekipu Kule.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading