SIGURNO SE OČEKIVALO VIŠE: Derbi donjeg dela tabele završen je podelom bodova!

Autor:

Sport

11.10.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Zvezdana je poveo, ali je Šljivar uspeo da stigne do vođstva, na kraju "iks".

SIGURNO SE OČEKIVALO VIŠE: Derbi donjeg dela tabele završen je podelom bodova!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru osmog kola Zaječarske okružne lige sastav Šljivara ugostio je ekipu Kosova iz Zvezdana, domaćin je u ovaj meč ušao bez bodova, dok su gosti bili na četiri osvojena.

Duel dva tima iz donjeg dela tabele počeo je dosta oprezno, situacija nije sjajna povodom rezultata, pa su igrači kako je vreme odmicalo krenuli sa ofanzivnom igrom, željni osvajanja sva tri boda.

Prvi su mresu zatresli gosti, na isteku 38. minuta Dino Klinac savladao je golmana Jovanovića, 1:0 za tim iz Zvezdana, što je bio ujedno i konačan rezultat prvih 45 minuta susreta.

Republika

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Remi nije po volji timovima

Drugi deo meča počeo je sa po dve izmene na obe strane, a već u prvom minutu nastavka je viđen novi pogodak. Dobila je ekipa Šljivara kazneni udarac sa 11 metara, a isti je uspešno realizvao Midorag Todorov, 1:1.

Nova promena rezultata odigrala se na isteku sat vremena igre, kada je sudija Nikola Tomić opet pokazao na belu tačku, udarac sa 11 metara ispred golmana Kosova, Vasiljevića realizovao je Darko Tošić, 2:1, Šljivar po prvi put vodi na meču.

Trgli su se gosti, krenuli su na sve ili ništa i to im se isplatilo pred sam kraj meča. U 81. minutu Miloš Đurić poslao je loptu iza leđa golmanu rivala, za ispostaviće se konačnih 2:2.

Remi sigurno nije ono što su očekivali igrači sa obe strane, ali je na kraju ipak bitno da se "pišu bodovi".

Šljivar - Kosovo (Zvezdan) 2:2 (0:1)

Šljivar: Jovanović, Petrović, Vasiljević, Todorov, Petković, Saičić, S. Cvetković (od 86' Burčić), Vaduvesković (od 46' Cetinski), Jelenković (od 46' Nešić), Tošić, M. Cvetković (od 80' Mladenović)

Kosovo: Vasiljević, Kostić (od 46' Živanović), Tošić, M. Đurić, Ilić, Klinac, Mitev (od 58' Vučić), Stavrić, Mirković, Bogdanović, Radovanović (od 46' D. Đurić)

U sledećem kolu tim iz Zvezdana dočekuje sastav Rgotine, dok Šljivar gostuje Maliniku iz Podgorca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading