DUEL DVE NEPORAŽENE EKIPE: Nedeljno jutro u opštini Merošina rezervnisano je za fudbalski klasik!

Autor:

Sport

11.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadački arsenal sa obe strane je na visokom nivou.

DUEL DVE NEPORAŽENE EKIPE: Nedeljno jutro u opštini Merošina rezervnisano je za fudbalski klasik!

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

U okviru trećeg kola Opštinske lige Merošina sastav Lepaje 2018 ugostiće ekipu Dobriča iz Bresta, utakmica se igra u nedelju, 15. oktobra od 10 časova.

Domaćin nedeljnog susreta, mladi sportski kolektiv iz Lepaje iz godine u godinu napreduje na svim poljima, a to se održava i na rezultate. U prošloj sezoni ekipa je ostvarila najbolji plasman od svog osnivanja 2018. godine, a to je četvrta pozicija u ligi. 

Sastav Lepaje je u prvom kolu savladao ekipu Gradišta na gostovanju rezultatom 8:1, dok je proteklog vikenda bio po rasporedu slobodan, i sada ga očekuje u nedelju meč sa timom koji od starta sezone ima maksimalan učinak, što će biti veliki izazov za njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK BALICEVAC (@fk_balicevac)

 

Dobrič je novu takmičarsku godinu otvorio na teškom gostovanju gde je savladan Jastrebac iz Krajkovca (3:1), a u prošlom kolu je potvrđen taj trijumf protiv sastava Gradišta rezultatom 4:0. Po trenutnom stanju na tabeli tim iz Bresta drži lidersku poziciju sa maksimalnim učinkom, dok su prvi pratioci na dva boda zaostatka.

Trener Dobriča je za naš portal povodom predstojećeg meča poručio:

- U utakmicu ulazimo maksimalno motivisani zbog dobrog starta. Nema opuštanja ni u kom slučaju. Protivnička ekipa je na samom startu već u prvom kolu postigla 8 golova, što navodi da njihov napad radi odličan posao. Ima kvalitetnih pojedinaca u Lepaji, i biće nam ovo jedno od težih gostovanja. Ovom prilikom pozivamo publiku da dođu i budu naš 12. igrač u nastavku pohoda na prvo mesto.

Oba prošlosezonska duela ova dva tima dobio je sastav Lepaje identičnim rezultatom pred svojim navijačima, i na gostovanju (3:0).

Lepaja 2018 - Dobrič (Brest)

Nedelja, 15. oktobar od 10 časova

Teren u Baličevcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading