PREOKRET O KOJEM ĆE SE PRIČATI: Fudbaleri Omladinca su i pored brojčanog deficita uspeli da stignu do trijumfa nakon dva gola zaostatka!

Autor:

Sport

07.10.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Metaloplastike nije uspeo da sačuva prednost koju je imao.

PREOKRET O KOJEM ĆE SE PRIČATI: Fudbaleri Omladinca su i pored brojčanog deficita uspeli da stignu do trijumfa nakon dva gola zaostatka!

Foto: FK Omladinac Bogatić

U okviru sedmog kola Međuopštinske lige Mačva sastav Metaloplastike 2006 iz Šabca ugostio je ekipu Omladinca iz Bogatića, domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa sedam osvojenih bodova, dok su gosti imali šest više.

Odličan duel viđen je na gradskom stadionu u Šabcu gde je pred oko 75 gledalaca domaći tim poveo već na isteku petog minuta, strelac za Metaloplastiku bio je Marko Radovanović.

Trgli su se gosti, krenuli su sa napadima, pokušao je Tufegdžić, ali je lopta završila van gola, dok je udarac Delića završio na stativi. Na isteku 20. minuta nakon greške odbrane Omladinca, direktan crveni karton zbog starta dobija golman Dražić.

Brojčani deficit nije "usporio" igru plavo-belih, nastavili su sa napadima gosti, ali je realizacija pred golom rivala zatajila, promašio je NIkola Jokić šansu iz kategorije stopostotnih, i stigla je kazna na drugoj strani. Igrao se 38. minut kada je Ognjen Lujanović duplirao prednost domaćina, 2:0.

Odmah nakon polaska sa centra, gosti su preko Nemanje Berića smanjili na 2:1, i to je bio i rezultat prvog dela igre. Za vreme pauze izvršena je jedna izmena u redovima Omladinca, dok je sva tri igrača sa klupe uveo trener domaćih.

Ulazak Jokića i njegova odlična saradnja sa njegovim starijim bratom, Nikolom, donela je izjednačenje već na isteku 50. minuta, Nemanja je pogodio za 2:2.

Otvorio se meč u potpunosti nakon izjednačenja, ali je voljni moment bio na strani gostujućeg tima, što je rezultiralo novom pogotkom u mreži golmana domaćih, Savića. Brzonogi Marko Čolić po prvi put u vođstvo dovodi goste na isteku 64. minuta.

Pokušali su domaći da se trgnu, da stignu za početak do izjednačenja, ali im to nije uspelo, gosti su u 89. minutu "topovskim udarcem" Milojka Delića sa nekih 30-tak metara postavili konačan rezultat na 4:2 u korist tima iz Bogatića.

Metaloplastika 2006 (Šabac) - Omladinac (Bogatić) 2:4 (2:1)

Metaloplastika: Savić, Kuzmanović, Ručnov, Riznić (od 46' Kovačević), Karaklić, Đurić (od 46' Maksimović), Stajić, Lujanović, Pavlović, Radovanović, Živković (od 46' Prica)

Omladinac: Dražić, Berić, Trifunović (od 21' S. Jokić), Delić, Vujić, Ulardžić, Čolić, Rakić (od 70' A. Daničić), Ni. Jokić (od 87' Jocković), Ulardžić (od 70' M. Dainičić), Tufegdžić (od 46' Ne. Jokić)

U sledećem kolu Omladinac dočekuje sastav Budućnosti 1929 iz Zminjaka, dok tim Metaloplastike ide na noge Budućnosti iz Pocerskog Dobrića.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading