REMI NA DORĆOLU: Slađi bod po viđenim prilikama ostaje domaćinu!

Autor:

Sport

07.10.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman GSP-a, Marić, spustio rampu Ušću za ceo plen.

REMI NA DORĆOLU: Slađi bod po viđenim prilikama ostaje domaćinu!

Foto: FK Ušće Novi Beograd

U okviru devetog kola Srpske lige Beograd sastav GSP Polet Dorćola ugostio je ekipu Ušća sa Novog Beograda, domaćin je u ovaj meč ušao sa sedam osvojenih bodova, dok su gosti imali 19.

Igrači su u ovaj meč ušli u potpuno različitim raspoloženjima, gosti su u samom vrhu tabele i nalaze se u seriji dobrih rezultata, dok su domaći u donjem delu, i trenutno ne uspevaju da pronađu pravu formu za bolje partije.

Sastav Ušća je od prvog minuta krenuo sa velikom željom da što pre "otvori" protivnika, ofanzivna i napadačka igra stvorila je dve izgledne prilike pred golom Marića, ali je lopta "plesala" po gol liniji, istu nije prešla. 

Trgli su se i domaći, uspeli su da izjednače posed, ali nisu stvarali izgledne prilike za postizanje gola, dok su gosti kad god su imali loptu, išli na udarac ka gol rivala.

Republika

Foto: FK Ušće Novi Beograd

Remi na kraju

Na semaforu je tekao 41. minut kada su domaći nakon odlične saradnje Jovanovića i Marušića stigli do vođstva, mladi Nemanja Marušić je zatresao mrežu Vojvodića, 1:0 za GSP. 

Pokušali su gosti da stignu do izjednačenja do odlaska na odmor, ali im to nije pošlo za nogom, od starta nastavka viđena je totalna ofanziva sastava Ušća, ali je odbrana domaćina odlično reagovala.

Na isteku 66. minuta nakon nespretne reakcije Bojana Tatomirova lopta je završila u mreži njegovog golmana, 1:1. "Pali" su domaći nakon primljenog gola, što je gostima dodatno olakšalo napade, ali iz istih nisu uspevali da stignu do potpunog preokreta.

Pred sam kraj meča mogli su gosti do vođstva i osvajanja celog plena, ali je golman Marić odličnom interevencijom sačuvao bod GSP-u.

GSP Polet Dorćol - Ušće Novi Beograd 1:1 (1:0)

GSP Polet: Marić, Stegnjaja, Radulović (od 73' Stoiljković), Tatomirov, Lakić, Marušić (od 62' Janković), Jovanović, Nikolić (od 46' Dimić), Janićijević, Đorđević (od 82' Krajnović), Daraboš

Ušće: Vojvodić, L. Stevanović (od 87' Čolić), A. Stevanović, Ilić, Trajković (od 52' Ristić), Vukmanović, Miletić (od 52' Mihajlović), Blažić (od 87' Ognjenović), Jović (od 69' Govedarica), Arsić, Stojanović

 U sledećem kolu Ušće dočekuje Brodarac, dok ekipa Poleta ide na noge BASK TEK-u.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading