PO UZORU NA PREMIJERLIGAŠE: Beograđani prate "trend" sa ostrva!

Autor:

Sport

07.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako čudna situacija, ali za sve postoji prvi put.

PO UZORU NA PREMIJERLIGAŠE: Beograđani prate "trend" sa ostrva!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru devetog kola Beogradske zone sastav Komgrapa ugostiće ekipu Umke, utakmica je zakazana za nedelju, 8. oktobar od 15 časova.

Domaćin nedeljnog susreta već šest vezanih sezona takmiči se u zonskom rangu takmičenja, a u istom trenutno sa učinkom od sedam trijumfa i samo jednog poraza drži lidersku poziciju na tabeli. Komgrap sa 21 osvojenim bodom drži prvo mesto u ligi, i trenutno ima četiri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Jedini poraz od starta prvenstva, i ukoliko se sada pogleda može se reći i iznenađujući, trenutni lider je upisao na gostovanju Balkan Mirijevu, kada je domaćin slavio rezultatom 2:1. Na domaćem terenu u četiri meča tim ima isto toliko trijumfa, uz gol razliku 14:3, što je svakako velika doza motivacije za derbi kola koji očekuje Komgrap u nedelju.

Republika

Foto: FK Komgrap

Teren u Makiškoj šumi

U Makišku šumu ovog vikenda gostuje novajlija u ligi, koji je po trenutnim rezultatima iznenadio mnoge simpatizere zonske lige, sastav Umke se sa 16 osvojenih bodova nalazi na deobi treće pozicije na tabeli. Ekipa je gotovo ceo bodovno saldo osigurala pred svojim navijačima (12), dok je sa tri gostovanja donela četiri boda.

Plavo-beli su pokazali da su spremni da se nadigravaju sa svim rivalima u višem rangu, ali takva igra stiže "na naplatu" pred svojim golom, što pokazuje i činjenica da je golman Umke savladan na barem jednom na sedam od osam ligaških mečeva koji su odigrani.

Ova dva tima sastala su se pre tri dana u okviru pretkola Kupa FS Beograda, tom prilikom Umka je slavila rezultatom 2:0, ali treba napomenuti da su oba tima na taj okršaj išla sa nešto izmenjenim sastavima.

Komgrap - Umka

Nedelja, 8. oktobar od 15 časova

Teren u Makiškoj šumi

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading