TRI BODA SU IMPERATIV ZA OBA SASTAVA: Duel dvojice novajlija u kojem bodovi vrede duplo!

Autor:

Sport

06.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Balkan Mirijevo ili Kaluđerica, ko će sebi olakšati nastavak prvenstva?

TRI BODA SU IMPERATIV ZA OBA SASTAVA: Duel dvojice novajlija u kojem bodovi vrede duplo!

Foto: FK Balkan Mirijevo

U okviru devetog kola Beogradske zone sastav Balkan Mirijeva ugostiće ekipu Kaluđerice, utakmica se igra u subotu, 7. oktobra od 15 časova.

Tim iz Mirijeva, bivši srpskoligaš se nakon pet godina provedenih u nižem rangu, vratio u Beogradsku zonu, i trenutno se sa učinkom od dva trijumfa, uz po tri remija i poraza nalazi na deobi devetog mesta na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova.

Ekipa Balkana je na poslednjih pet mečeva zabeležila tri remija, uz po jedan trijumf i neuspeh, a u meč sa još jednim novajlijom u ligi ulaze nakon poraza u prošlom kolu na gostovanju OFK Mladenovcu (3:0). Trijumf bi timu iz Mirijeva u velikoj meri olakšao dalji tok sezone, jer bi sa nova tri boda napredovali ka sredini tabele.

Republika

Foto: FK Kaluđerica 1969

Kaluđerici hitno trebaju bodovi

Subotnji gost u Mirijevu, tim Kaluđerice ostvario je istorijski plasman u zonski rang takmičenja, i sada je na klubu da se što bolje plasira u istom, kako bi održao status zonaša. Trenutno se ekipa sa šest osvojenih bodova nalazi u donjem delu tabele, tačnije zauzima 14. mesto.

Trener Petković, nakon ispadanja iz Kupa FS grada Beograda sve karte baca na ligu kako bi se ekipa spasila trenutne loše situacija, tj. zone ispadanja. Sastav Kaluđerice trenutno ima problema zbog povreda, pa će tim za subotnji duel biti rotiran na par pozicija. 

Očekuje se jako tvrda i neizvesna utakmica u kojoj će verovatno presuti veća želja i htenje, a veliki uticaj imaće i psihički momenat, koji je po mnogima trenutno na strani domaćina. 

Balkan Mirijevo - Kaluđerica 1969

Subota, 7. oktobar od 15 časova

Teren u Mirijevu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading