POLET OSVOJIO KUP PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Napredak ima za čime da žali, ali je i titula vicešampiona veliki uspeh!

Autor:

Sport

05.10.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč u Nakovu.

POLET OSVOJIO KUP PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Napredak ima za čime da žali, ali je i titula vicešampiona veliki uspeh!

Foto: FK Napredak Banatska Topola

U okviru finala Kupa FS grada Kikinde ekipa Poleta iz Nakova ugostila je sastav Napretka iz Banatske Topole.

Finale kupa odigrano je u fer i korektnoj igri od strane igrača oba tima, uloga favorita je delimično bila na strani domaćina, imajući u vidu da je reč o timu koji je bio i član višeg ranga, dok su gosti novajlije u PFL-u.

Tokom prvih 45 minuta domaći su imali nešto konrektnije i upotrebljivije lopte na polovini rivala, ali nisu uspeli da iste materijalizuju na pravi način, gosti su uglavnom pokušavali iz kontranapada, ali se na desetominutni odmor otišlo rezultatom 0:0.

Za vreme pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane, igra je bila gotovo identična kao i tokom prvih 45 minuta, kako je vreme odmicalo, oba tima su pokušavala da dođu do prednosti.

Na isteku 63. minuta dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist Poleta, isti je na pravi način realizovao Nikola Babić, 1:0 za tim iz Nakova. Od tog momenta gosti su krenuli na sve ili ništa, ali nisu uspeli da stignu do izjednačenja. 

U 84. minutu pitanje pobednika u velikoj meri rešio je pogotkom Uroš Zorić za 2:0, što se na kraju ispostavio i kao konačan rezultat finala. Gosti mogu biti zadovoljni samim plasmanom u veliko finale, ali jednim delim i imaju za čime da žale, jer su imali par prilika za postizanje gola.

Polet (Nakovo) - Napredak (Banatska Topola) 2:0 (0:0)

Polet: Gajinov, Feješ (od 46' Nadlački), Zorić, Anušić (od 60' Cvijan), Draganov, Mićin, Babić, Bucalo, Simić (od 60' Crnomarković), Kenjalo, Nešić (od 82' Todorović)

Napredak: Rajtarov, Vukmirović (od 46' Rockov), Todorov, Džin, Sekereš (od 70' Stanković), Đorić, Radojčin, Drljača, Arađanin (od 85' Kanalaš), Selaković (od 70' Terzin), Vasičin

Nakon utakmice gosti su na inicijativu domaćina ostali na popularnom "trećem poluvremenu".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading