ŽAL I PONOS ISTOVREMENO U REDOVIMA DOMAĆINA: 21. Oktobar je protiv zonaša ispao u kupu tek u nadoknadi vremena!

Autor:

Sport

05.10.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Ilićeva ide dalje, domaćin ima za čine da žali.

ŽAL I PONOS ISTOVREMENO U REDOVIMA DOMAĆINA: 21. Oktobar je protiv zonaša ispao u kupu tek u nadoknadi vremena!

Foto: FK 21. oktobar Kragujevac

U okviru četvrtfinala Kupa FS grada Kragujevca ekipa 21. Oktobra ugostila je sastav Srbije iz Ilićeva. Domaćin susreta se trenutno takmiči u Drugoj ligi Kragujevca, gde se nalazi na trećem mestu na tabeli, dok su gosti članovi zone i pozicionirani su na desetoj poziciji.

I pored dva ranga razlike, domaćin susreta je u meč ušao hrabro, otvoreno, bez straha što je rezultiralo sa par stvorenih prilika pred golom rivala, ali je realizacija zatajila. Gosti su pomalo iznenađeni pristupom rivala, pružili nešto slabiju igru u prvoj polovini prvih 45 minuta, ali su kasnije i oni krenuli sa napadima.

Republika

Foto: FK 21. oktobar Kragujevac

Kolektiv 21. Oktobra

I pored prilika na obe strane, na desetominutni odmor se otišlo bez golova, za vreme pauze u redovima domaćina izvršena je jedna izmena, to je ujedno bila i jedina dostupna.

Imali su gosti posed na svojoj strani tokom drugog poluvremena, ali je velika požrtvovanost i borba domaćih fudbalera dovela do toga da rivalu ne dopuste izgledne prilike pred njihovi golom.

Visoko postavljene linije tima iz Ilićeva ostavile su prostor domaćinu, ali isti nisu uspeli da iskoriste fudbaleri 21. Oktobra. Kada su mnogi mislili da će putnika u polufinale odlučiti penali, "javio" se Petar Simović koji je pogotkom u 92. minutu plasirao tim Srbije u dalji tok takmičenja.

21. Oktobar - Srbija (Ilićevo) 0:1 (0:0)

21. Oktobar: Đorđević, Stevović, Mladenović, Mitrović, Todorović, Vujičić, Spasojević, Marjanović, Mišković (od 46' Dajić), Đurinac, Milosavljević

Srbija: Mimović, Nešković, Jevtić, Smolović, Simović, Živković, Despotović, Utvić, Dimitrijević, Jotović 

Iz redova domaćina su nakon meča poručili:

- Čestitamo timu iz Ilićeva na plasmanu u dalji tok takmičenja, ali sve čestitke idu i našim momcima koji su "poginuli" na terenu, borili se za svaku loptu i pokazali da mogu da se nose i sa ekipom iz zonskog ranga takmičenja. Ostaje žal za porazom u poslednjim trenucima meča, ali idemo dalje, sve ovo treba da nam bude podstrek da nastavimo da radimo.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading