CRNO-BELI "PETARDIRALI" RIVALA: Pet golova u drugom poluvremenu vratili tim na pobednički kolosek!

Autor:

Sport

04.10.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti nisu imali previše šansi.

CRNO-BELI "PETARDIRALI" RIVALA: Pet golova u drugom poluvremenu vratili tim na pobednički kolosek!

Foto: FK Partizan Uljma

U okviru šestog kola Druge južnobanatske lige (grupa Istok) sastav Partizana iz Uljme ugostio je ekipu Borca iz Velikog Središta, domaćin je u ovaj meč ušao sa deset osvojenih golova, dok su gosti upisali četiri manje.

Domaćin meča, prošlogodišnji član višeg ranga, je odlično počeo sezonu, tri vezana trijumfa zabeližili su fudbaleri crno-belih, ali su u poslednja dva kola na svoj bodovni saldo dodali samo jedan bod. Hitno je Partizanu trebao trijumf, i uspeo je da ga ostvari pred svojim navijačima protiv sastava Borca.

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, domaći su imali nešto veći posed, i ozbiljnije prilike, ali iz istih nisu uspeli da stignu do vođstva, gosti su uglavnom čekali svoje prilike iz grešaka rivala.

Republika

Foto: FK Partizan Uljma

Crno-beli "petardirali" rivala

Drugi deo meča počeo je odlično za domaćina, nakon dva minuta igre Marko Brankov savladao je golmana Tepavca, 1:0 za Partizan. U sledećih deset mintua još dva puta se tresla mreža Borca, Nedeljko Madić je duplirao vođstvo, a samo par trenutaka kasnije Brankov svojim drugim golom povećava na 3:0.

Gosti su na ovaj meč došli sa samo 11 fudbalera u protokolu, i to se nakon sat vremena osetilo na terenu, domaći su izvršili izmene i dodatno su pojačali pritisak.

Rezervista Strahinja Jovanović na isteku 68. minuta pogodio je za 4:0, da bi šest mintua kasnije mladi Milan Popov poslao loptu u mrežu rivala za konačnih 5:0.

Partizan (Uljma) - Borac (Veliko Središte) 5:0 (0:0)

Partizan: Pečenović, B. Brankov (od 69' Dimitrijević), Jezdimirović, Madić (od 79' N. Omorac), Draškić, S. Popov, Oslanski (od 59' J. Omorac), Živojnov, Vladić (od 46' I. Popov), M. Brankov (od 59' Jovanović), M. Popov

Borac: Tepavac, S. Mutavski, Bugarinov, Tošić, Stijačić, Rajlić, Jerković, Škerlak, Petrov, A. Mutavski, Peter

U sledećem kolu Borac dočekuje Dunav iz Banatske Palanke, dok crno-beli idu na noge Karašu iz Jasenova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading