ISKUSTVO JE PRESUDILO: Sastav Aranđelovca je na pravi način iskoristio sve šanse pred golom rivala!

Autor:

Sport

03.10.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Het-trik Malena obeležio meč.

ISKUSTVO JE PRESUDILO: Sastav Aranđelovca je na pravi način iskoristio sve šanse pred golom rivala!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru sedmog kola Šumadijske okružne lige sastav OFK Aranđelovca 1979 ugostio je ekipu Omladinca iz Donje Rače, domaćin je u ovaj meč ušao sa 13 osvojenih bodova, dok su gosti imali jedan manje.

Operzno su domaći ušli u meč, prepustili su posed rivali koji je u uvodnih 15-20 minuta pokušao da kreira akcije preko dodavanja, dok su fudbaleri OFK Aranđelovca bili fokusirani na kontranapade.

Kako je vreme odmicalo, oslobodili su se pritiska domaći, posed je bio na "ravne časti", a na isteku 31. minuta viđena je i prva promena rezultata na meču. Zbog igranja rukom u kaznenom prostoru Omladinca, dosuđen je kazneni udarac za Aranđelovac, odgovornost je preuzeo Malen Milivojević, čiji je prvi udarac odbio Savković, ali se lopta opet vraća do njega, nakon čega je smešta u mrežu, 1:0.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Pobednički sastav

Samo četiri minuta kasnije Dabić odlično sa golom spaja Milivojevića, koji svojim drugim pogotkom uvećava prednost domaćina na 2:0. Trgli su se gosti, i imali su odličnu šansu za njihov prvi pogodak, ali je gornji okvir gola zaustavio udarac sa nekih 20-tak metara.

Pred sam odlazak na odmor Malen kompetira svoj het-trik, nakon odlične akcije Simonovića, Lalovića i Krstića, Milivojević je samo smestio loptu u mrežu, 3:0. 

Gosti su za vreme pauze izvršili dve izmene u svojim redovima, dok su domaći uveli sa klupe samo jednog igrača. Slika se od starta nastavka nije promenila, sastav Omladinca je pokušavao da dođe do pogotka i da tako smanji zaostatak za završnicu susreta, ali mu to nije polazilo za rukom.

Na isteku 59. minuta Jovan Krstić sa nekih 40-tak metara lobuje golmana Savkovića, 4:0. Gosti u 71. minutu "sa kreča" postižu svoj prvi, i ispostaviće se jedini gol na meču za konačnih 4:1.

OFK Aranđelovac 1979 - Omladinac (Donja Rača) 4:1 (3:0)

OFK Aranđelovac: Jovetić, Lalović, S. Milivojević, Drndarević, Borikić, Dabić (od 68' Veličković), Jovanović (od 46' Ilić), Krstić, M. Milivojević, Perić (od 68' Krunić), Simonović (od 61' Ranković)

Omladinac: Savković, MIlošević (od 46' N. Cvetić), Mladićević, Pašić, D. Cvetić, Petrović (od 77' Burgić), Janjić, V. Nikolić (od 46' Bakajac), Trifunović, Radović, L. Nikolić

U sledećem kolu Omladinac dočekuje ŽSK iz Žirovnice, dok OFK Aranđelovac gostuje BSK-u iz Borača.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading