GOLEADA U GUBEREVCU: Stigli su gosti tri gola zaostatka, ali je u nadoknadi vremena Mladost sa dva pogotka osigurala trijumf!

Autor:

Sport

03.10.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osam puta je mreža "primila" loptu.

GOLEADA U GUBEREVCU: Stigli su gosti tri gola zaostatka, ali je u nadoknadi vremena Mladost sa dva pogotka osigurala trijumf!

Foto: FK Mladost Guberevac

U okviru petog kola Opštinske lige Sopot sastav Mladosti iz Guberevca ugostio je ekipu OFK Đurinci, oba tima su u ovaj meč ušla sa po četiri osvojena boda.

Odličan meč viđen je stadionu u Guberevcu, domaćin se u prvom poluvremenu dosta bolje snašao na terenu i u tom periodu je uspeo da tri puta zatrese mrežu rivala.

U 20. minutu Marko Pantelić je doneo prednost domaćinu, ista je duplirana na isteku 41. minuta preko Jetona Tairija, a samo tri minuta kasnije, pred sam odlazak na odmor Boško Pavlović pogodio je za 3:0, što je bio i krajnji rezultat prvog poluvremena.

Izvršili su gosti jednu izmenu u sastavu za start drugog poluvremena, i to se ispostavilo kao odličan potez. Upravo je rezervista Ivan Jovković u 56. minutu smanjio zaostatak svog tima na 3:1, devet minuta kasnije Danko Milić je doveo ekipu Đrinci na samo jedan gol minusa.

Na isteku 69. minuta Boško Pavlović je dobio drugi žuti karton, što je sastav Mladosti ostavilo sa deset fudbalera u polju,a samo minut kasnije gosti preko rezerviste Jovkovića stižu do izjednačenja, 3:3.

Kako se meč bližio kraju, sve je izgledalo da će isti biti završen remijem, ali se u nadoknadi vremena dešava novi preokret. Pantelić svojim drugim pogotkom u 90. minutu vraća prednost domaćinu,a samo tri minuta kasnije rezervista Miloš Šćepović šalje loptu iza leđa golmanu rivala za konačnih 5:3.

Mladost (Guberevac) - OFK Đurinci 5:3 (3:0)

Mladost: Cupać, Ilić, N. Šćepović, Zdravković, Pantelić, Tanović, Tairi (od 72' M. Šćepović), Smiljanić (od 61' Žižić), Mitrović (od 54' Tomovski), Minić (od 54' Đorđević), Pavlović

OFK Đurinci: Dinić (od 72' Okanović), Ivanović (od 46' Jovković), Stojanović (od 72' Marković), Ćirić, Branković, Milutinović, Lazić, Milić (od 85' Terzić), Vojinović, Atanasković, Jovanović

U sledećem kolu sastav OFK Đurinci dočekuje Crvenu zvezdu iz Ralje, dok ekipa Mladosti ide na noge Vojvodi iz Dučine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading