DERBI RASINSKOG OKRUGA PRIPAO DOMAĆINU: Trsteničani boljom igrom u drugom poluvremenu stigli do tri boda!

Autor:

Sport

05.10.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže domaćih, Tatić je briljirao tokom prvih 45 minuta.

DERBI RASINSKOG OKRUGA PRIPAO DOMAĆINU: Trsteničani boljom igrom u drugom poluvremenu stigli do tri boda!

Foto: FK Trstenik PPT

U okviru osmog kola Zone Zapad sastav Trstenika PPT ugostio je ekipu Župe iz Aleksandrovca, domaćin je u ovaj meč ušao sa 12 osvojenih bodova, dok su gosti imali tri više.

Derbi Rasinskog okruga počeo je nešto opreznijom igrom sa obe strane, klasično ispitivanje snaga se na ovom meču odužilo gotovo tokom celog prvog dela meča.

Dve najbolje prilika tokom prvih 45 minuta imali su gosti, obe su kreirane udarcima iz daljine, ali je golman Tatić bio na visini zadataka i sačuvao je svoju mrežu. 

Republika

Foto: FK Trstenik PPT

Detalj sa meča

Drugo poluvreme proteklo je u nešto boljoj i konkretnijoj igri domaćina pred golom rivala, po mnogima najbolji golman lige, Lazar Tatić je saigračima ulivao dodatnu dozu samopouzdanaj odbranama. 

Na isteku 65. minuta domaći su kreirali akciju od centra igrališta, loptu je sa desne strane vraćena na ivicu kaznenog prostora, odakle je Aleksandar Pajić, uz malo sreće i pomoć stative smešta u mrežu, 1:0 za Trstenik.

Krenuli su gosti od tog trenutka u totalnu ofanzivu, ali se do poslednjeg sudijskog zvižduka još jednom zatresla njihova mreža. Nakon ispucavanja Tatića lopta stiže do Pecića koji upošljava Branka Milosavljevića, a on između dva odbrambena fudbalera rivala uspeva da proturi loptu u gol, konačnih 2:0 u korist domaćina.

Trstenik PPT - Župa (Aleksandrovac) 2:0 (0:0)

Trstenik PPT: Tatić, Savić, Aksentijević, Pecić (od 87' Krstić), Pajić (od 89' Petković), Milosavljević, Đorđević, Grujić (od 89' Matović), Đonić (od 89' Ratković), Savić, Smiljković (od 50' Krstić)

Župa: M. Blagojević, Cvetić, Mijatović (od 46' Đorđević), Stepić, Kovačević, Milošević, I. Blagojević, Lisinac, Stepić, Ivanović, Vuletić

Predstojećeg vikenda sastav Župe dočekuje ekipu Kušiljeva, dok Trstenik gostuje Levaču iz Rekovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading