CRNO-BELI BEZ ŠANSI: Zahuktali sastav iz Grošnice "spakovao" Partizanu šest golova!

Autor:

Sport

05.10.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti trijumf u nizu za ekipu Vodojaže.

CRNO-BELI BEZ ŠANSI: Zahuktali sastav iz Grošnice "spakovao" Partizanu šest golova!

Foto: FK Vodojaža Grošnica

Partizan bez šanse

Ekipa Vodojaže iz Grošnice je po programu juče odigrala zaostali meč drugog kola Treće lige Kragujevca, u kojem je gostovala sastavu Partizana iz Cerovca.

Od prvog minuta gosti su preuzeli inicijativu na terenu, u ovaj susret su ušli posle tri vezana trijumfa i u visokom ritmu su želeli da nastave i posle ovog meča.

Nizale su se prilike pred golmanom domaćina, ali lopta nije htela u gol, u par navrata je čuvar mreže Bogdanović odlično reagovao, a u nekim situacijama i gosti nisu imali koncentracije da završe izgldne akcije za pogodak. 

Na isteku 40. minuta štoper sastava Vodojaže, Marko Kostić uputio je loptu ka kapitenu Bojanu Mandiću, kojem je prestalo samo da matira golmana rivala, 1:0 za goste. Samo dva minuta kasnije Mandić postiže i drugi pogodak na meču, i rezulatom 2:0 su igrači otišli na odmor.

Drugi deo meča u potpunosti je pripao gostima, i pored velikog broja izmena na obe strane ekipa iz Grošnice je diktirala tempo igre i uspevala je da pošalje još par lopti iza leđa golmanu Bogdanoviću.

U listu strelaca su se upisiali Miloš Aleksić i Stefan Lončarević, iz startne postave, a doprinos su dali i fudbaleri sa klupe, Vesić i Arsenijević sa po jednim pogotkom. Gosti su na kraju slavili sa 6:0.

Partizan (Cerovac) - Vodojaža (Grošnica) 0:6 (0:2)

Partizan: V. Bogdanović, Spasojević, Lešnjak, Petrović, L. Bogdanović, Aleksandrović, Kličković (od 77' S. Lazarević), Stepić (od 46' M. Lazarević), Pajković, Manojlović (od 46' Marinković), Pavlović (od 46' Petrović)

Vodojaža: Vesić, Aleksić (od 65' Arsenijević), Mirković (od 59' Dončić), Ristić, Kostić, Karanović, Lončarević, Dimitrijević (od 69' Varjačić), Mandić (od 65' Vesić), Mutavdžić, Luković (od 69' Miljojković)

Predstojećeg vikenda Partizan dočekuje ekipu Kragujevca, dok sastav Vodojaža gostuje Šumadiji iz Čumića.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading