STARI ZNALCI: Karaš i Ratar odmeravaju snage u novom prvenstvenom meču!

Autor:

Sport

05.10.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle godine je tim iz Kuštilja bio uspešniji u oba susreta.

STARI ZNALCI: Karaš i Ratar odmeravaju snage u novom prvenstvenom meču!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru sedmog kola Druge južnobanatske lige (grupa Istok) ekipa Karaša iz Kuštilja ugostiće sastav Ratara iz Kruščice. 

Domaćin nedeljnog susreta se trenutno sa učinkom od pet trijumfa i jednog poraza nalazi na deobi druge pozicije na tabeli sa 15 osvojenih bodova. Pored dobrog starta sezone po pitanju bodova, ekipa je uspešna i na polju postignutih i primljenih golova. Mrežu rivala zatresli su u 19 navrata, dok je njihov golman savladan u pet situacija.

Sastav iz Kuštilja se već duži period takmiči u aktuelnom rangu, i prošle sezone je stigao do jednog od najboljih plasmana, ekipa je prvenstvo završila na trećoj poziciji, sa deset bodova zaostatka za mestom koje vodi u baraž za viši rang.

Republika

Foto: FK Ratar Kruščica

Nadaju se gosti trijumfu

Nedeljni gost u Kuštilju, tim Ratara je baš kao i predstojeći rival dugogodišnji učesnik južnobanatske "Segunde" i trenutno se sa sedam osvojenih bodova nalazi na sedmom mestu na tabeli. Tim iz Krušćice je od starta prvenstva upisao dva trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Ratar je na gostovanjima u aktuelnoj sezoni u ligi odigrao dva susreta, i tom prilikom je upisao po jedan trijumf i poraz. Savladali su Vojvodinu iz Seleuša rezultatom 3:1, dok su poraženi u Velikom Središtu od domaćeg Borca istim rezultatom.

Oba prošlosezonska duela ova dva tima dobio je sastav Karaša, pred svojim navijačima ubedljivim rezultatom 7:0, dok je u gostima slavio sa 2:1.

Karaš (Kuštilj) - Ratar (Kruščica)

Nedelja, 8. oktobar od 15.30

Teren u Kuštilju

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading