VRUĆ DOMAĆI TEREN U RIVICI: Planinac svoj stadion u višem rangu "otvara" protiv sastava iz Ašanje!

Autor:

Sport

30.09.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se veliki broj navijača.

VRUĆ DOMAĆI TEREN U RIVICI: Planinac svoj stadion u višem rangu "otvara" protiv sastava iz Ašanje!

Foto: FK Planinac Rivica

U okviru sedmog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Planinca (Rivica) ugostiće sastav Kameni iz Ašanje.

Domaćin nedeljnog susreta, prošlogodišnji član opštinske lige se trenutno sa šest osvojenih bodova nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, svoj bodovni saldo tim je obezbedio preko dva trijumfa u šest odigranih mečeva. 

Sastav Planinca je od starta sezone domaće mečeve igrao u Krušedolu, ali je sada njihov teren licenciran, dobijena je dozvola i predstojeći duel biće odigran pred svojim navijačima na svom dobro poznatom mestu. Ekipa i dalje traži pravu formu u novoj sredini, ali se po rezultatima može reći da se tek mogu očekivati trijumfi i uspon ka sredini tabele.

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Najavni poster

Nedeljni gost u Rivici, sastav iz Ašanje se trenutno sa devet osvojenih bodova nalazi na petoj poziciji na tabeli, sa učinkom od dva trijumfa, tri remija i samo jednog poraza. Odlične partije iz prošle sezone (osvojeno treće mesto), nastavio je tim Kamenog i u aktuelnom prvenstvu.

U redovima Kamenog misle da su i pored visoke pozicije, mogli još više, smatraju iz kluba da su olako prosuli bodove protiv Nikinaca, Žarkovca i Čortanovca, gde su iz sva tri duela osvojili po bod, a veruju da su mogli da stignu do celog plena. 

Planinac i Kameni će ovom prilikom odigrati prvi takmičarski duel, oba tima će u isti ući sa namerom da dođu do sva tri boda, što znači da nas očekuje jako zanimljiv meč.

Planinac (Rivica) - Kameni (Ašanja)

Nedelja, 1. oktobar od 15.30

Teren u Rivici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading