PRVO POLUVREME DOVOLJNO ZA TRI BODA: Dorćolci su pokušavali da dođu do povoljnijeg rezultata od starta nastavka, ali nisu uspeli!

Autor:

Sport

30.09.2023

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija domaćina.

PRVO POLUVREME DOVOLJNO ZA TRI BODA: Dorćolci su pokušavali da dođu do povoljnijeg rezultata od starta nastavka, ali nisu uspeli!

Foto: youtube.com/printscreen/FSB

U okviru osmog kola Srpske lige Beograd ekipa Prve Iskre iz Bariča ugostila je sastav GSP Polet Dorćola, oba tima su u ovaj susret ušla sa po sedam osvojenih bodova.

Bolje su u meč ušli gostujući fudbaleri, već posle četiri minuta igre su imali odličnu priliku za postizanje gola, ali je lopta otišla tik iznad prečke. Odgovorili su domaći na drugoj strani i nakon serije kratkih dodavanja Aleksa Veličković je sa ivice kaznenog prostora smestio loptu uz desnu stativu, 1:0 za Prvu Iskru.

Rana promena rezultata otvorila je utakmicu u potpunosti, gosti su pokušavali nešto agresivnijim pristupom da dođu što pre do izjednačenja, dok se fudbalerima tima iz Bariča nije žurilo, stali su na loptu i gradili su postepeno svoje napade.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/FSB

Detalj sa meča

"Pukla" je kontra na polovini Poleta, odlično je gotovo sa centra poveo loptu Strahinja Adamović, uspeo je da se izbori sa odbrambenim fudbalerima rivala, i da uputi udarac koji je završio u mreži golmana Marića, 2:0 za domaćina u 41. minutu.

Na startu drugog dela u redovima domaćina viđene su dve izmene, dok su gosti izvršili jednu više. Nastavak meča pripao je gostima, pokušavali su fudbaleri tima sa Dorćola da dođu do pogotka kojim bi uneli neizvesnost u dalji tok meča, ali im to nije polazilo za nogom.

Gosti su iz par "izleta" na polovini rivala mogli do gola koji bi u potpunosti rešio pitanje pobednika meča, ali se tokom drugih 45 minuta ipak nije zatresla mreža na obe strane.

Prva Iskra (Barič) - GSP Polet Dorćol 2:0 (2:0)

Prva Iskra: Stošić, Nikolić (od 52' Ristić), Garić, Adamović (od 46' Starčević), Ahmetović (od 76' Dragić), veličković, Živković (od 46' Ristovski), Savić (od 52' Proković), Marković, Stajić, Aleksić

GSP Polet Dorćol: Marić, Radulović (od 46' Stegnjaja), Tatomirov, Lakić (od 46' Miletić), Krajnović (od 70' Janković), Jovanović, Stoiljković (od 62' Đorđević), Nikolić (od 46' Đelmaš), Dimić, Janićijević, Daraboš

U sledećem kolu GSP Polet dočekuje aktuelnog lidera na tabeli, sastav Ušća, dok Prva Iskra gostuje Brodarcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading