KLUPA DONELA PREOKRET TIMU IZ JAKOVA: Sastav Milutinca nije uspeo da zadrži prednost iz prvog dela meča! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija fudbalera Srema u drugom poluvremenu.

KLUPA DONELA PREOKRET TIMU IZ JAKOVA: Sastav Milutinca nije uspeo da zadrži prednost iz prvog dela meča! (VIDEO)

Foto: FK Srem Jakovo

U okviru šestog kola Međuopštinske lige Beograd (grupa A) sastav Milutinca iz Zemuna ugostio je ekipu Srema iz Jakova. Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa pet osvojenih bodova, dok su gosti sa osam više bili na deobi prvog mesta na tabeli.

Jako sadržajan i kvalitetan meč viđen je na stadionu Milutinca u Zemunu, od prvog minuta publika je imala prilike da prisustvuje velikoj borbi po celom terenu.

Na isteku 24. minuta domaći navijači i igrači imali su priliku da proslave vođstvo svog tima, Mihajlo Šarić savladao je golmana Antića, 1:0 za sastav Milutinca. Do kraja prvog poluvremena bilo je prilika na obe strane, ali nove promena rezultata nije viđena.

 

 

Za vreme desetominutnog odmora izvršene su izmene na obe strane, i odmah su iste unele promene na terenu, barem što se tiče igre Srema. Samo dva minuta od starta nastavka rezervista tima iz Jakova, Uroš Stepanović postiže pogodak za 1:1.

Motivisani prvim svojim pogotkom, gosti su zaigrali dosta bolje i ubrzo su stigli do potpunog preokreta. Na isteku 66. minuta Nemanja Smiljković donosi vođstvo Sremu, 2:1.

Iskoristili su fudbaleri Srema pad u igri rivala, pritisli su još jače po celom terenu i u 75. minutu su preko Srđana Gatarića postigli gol za ispostaviće se konačnih 3:1 u korist sastava iz Jakova.

Milutinac (Zemun) - Srem (Jakovo) 1:3 (1:0)

Milutinac: Jočić, Krželj, Nedeljković, Raičević, Vidović, Šarić (od 54' Plazibat), Azarić (od 66' Gočanin), Marinković (od 66' Milićević), Ulemek, Đorović (od 46' Srećković), Stojanović

Srem: Antić, Pajić, Bako (od 46' Stepanović), Gatarić, Dmitrović (od 36' Ložnjaković), Krejić, Jeftić (od 46' Tadić), Njamculović, Smiljković, Rafailović (od 86' Gomirac), Mitrović (od 82' Gligorić) 

U sledećem kolu Srem dočekuje Šumadinac iz Bečmena, dok sastav Milutinca gostuje ekipi Zmaj Novi grad.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading