"RAVNOGORCI" NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Ekipa Zuca odlično igra na svom stadionu, i trenutno se nalazi u seriji trijumfa!

Autor:

Sport

30.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako težak ispit za tim iz Barajeva i za njegove šampionske ambicije.

"RAVNOGORCI" NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Ekipa Zuca odlično igra na svom stadionu, i trenutno se nalazi u seriji trijumfa!

Foto: FK Zuce 2019

U okviru osmog kola Beogradske zone ekipa Zuca 2019 ugostiće sastav KFK Ravne Gore iz Barajeva.

Domaćin nedeljnog duela, sastav Zuca trenutno igra svoju treću vezanu sezonu u zonskom rangu, i u prethodne dve je stigao do plasmana u sam vrh tabele, ali nije uspevao da se domogne mesta koje bi dovelo do prilike za viši rang. U aktuelnom prvenstvo ekipa trenutno sa tri trijumfa i četiri poraza zauzima devetu poziciju na tableli, sa isto toliko osvojenih bodova.

Sastav Zuca je ceo bodovni saldo osvojio na svom stadionu, i trenutno se nalazi u seriji od tri trijumfa pred svojim navijačima. Gol razlika zabeležena tom prilikom glasi deset postignutih i četiri primljena pogotka.

Republika

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Najavni poster

Ulogu gosta na nedeljnom duelu imaće tim iz Barajeva, koji je do pre samo dva kola bio lider na tabeli sa učinkom od četiri trijumfa i jednog remija, ali je u poslednja dva meča upisao po remi i poraz, što je dovelo do silaska na drugo mesto. Tim Ravne Gore sada za prvom pozicijom zaostaje četiri bodova, i svi u klubu žele da se što pre vrate na pobednički kolosek.

Iz redova kraljevskog kluba su povodom nedeljnog meča poručili:

- U poslednja dva kola, usled izostanka nekoliko igrača iz odbrane zbog povrede, prosuli smo pet bodova, i primili čak sedam golova. Utakmica u Zucama odlična prilika da se vratimo na pobednički kolosek i vratimo poljuljano samopouzdanje. 

Zuce 2019 - KFK Ravna Gora (Barajevo)

Nedelja, 1. oktobar od 15.30

Stadion u Zucama

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading