REVIJA GOLOVA U MEDOŠEVCU: Gosti su vodili sa 3:0, ali su na kraju morali da se zadovolje remijem!

Autor:

Sport

20.09.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak je, kao i tim iz Barajeva, prikazao odličan fudbal.

REVIJA GOLOVA U MEDOŠEVCU: Gosti su vodili sa 3:0, ali su na kraju morali da se zadovolje remijem!

Foto: FK Napredak Medoševac

U okviru šestog kola Beogradske zone ekipa Napretka iz Medoševca ugostila je sastav KFK Ravne Gore iz Barajeva, domaćin je do ovog susreta osvojio devet bodova, dok su gosti imali četiri više.

Odličan meč viđen je na stadionu u Medoševcu gde su snage odmerile dve odlične ekipe koje se nalaze u samom vrhu tabele. Bolja i konkretnija igra na polovini rivala prikazana je od strane sastava Ravne Gore, i to je na isteku pola sata meča rezultiralo pogotkom u mreži domaćina.

Nakon kombinacije na malom prostoru, lopta stiže na desnu ivicu kaznenog prostora, odakle je igrač gostiju šalje po zemlji do druge stative gde Marko Milošević stiže da je ugura u mrežu, 1:0 za goste.

Da tim iz Barajeva ode na odmor sa dva gola prednosti pobrinuo se Andreja Lazović u 45. minutu, kada je sam ušao u kazneni prostor rivala i sa leve strane je "bocnuo" loptu u gol, 2:0 za KFK Ravnu Goru.

 

 

Za vreme odmora trener domaćih je odlučio da izvrši dve izmene u sastavu, dok su gosti izvršili samo jednu. Primetan je bio boljitak u igri Napretka od samog starta nastavka, ali se ubrzo opet zatresla njihova mreža. Lazović je svojim drugim pogotkom povisio prednost svog tima na 3:0.

Uspeli su domaći samo dva minuta kasnije da smanje na 3:1, što ih je u velikoj meri održalo u dalji tok meča, strelac za Napretak bio je Bojan Beljić. Na semaforu je stojao 61. minut kada su domaži stigli do samo jednog gola zaostatka, Andrej Stojković je pogodio za 3:2.

Trgli su se gosti, i nakon nekoliko prilika na obe strane, opet su oni bili spretniji pred golom rivala, u 69. minutu Lazović overava svoj het-trik, 4:2 za Ravnu Goru.

Nisu se domaći predavali, "jurili" su gol za neizvesnu završnicu, i stigli su do njega u 76. minutu preko mladog Petra Stojanovića, 4:3.

U poslednjim trenucima meča na ubačenu loptu sa leve strane najbolje glavom reaguje Stojković za konačnih 4:4 u Medoševcu.

Napredak (Medoševac) - KFK Ravna Gora (Barajevo) 4:4 (0:2)

Napredak: Roksić, Marković (od 46' Gojković), Stanojević (od 67' Martinović), Stojanović, Pantović, Matić, Marinković, Terzić (od 46' Makić), Stojković, Beljić, V. Mitrović (od 35' B. Mitrović (od 96' Rankić))

KFK Ravna Gora: Nešić, Dardić, Ergić (od 46' Nikolić), Stakić, Stojanov (od 20' Jovanović), Stevanović, Milošević (od 81' Mešanović), Vasić (od 81' Antonijević), Lazović, Mladenović, Gudžić (od 60' Petrović)

U sledećem kolu KFK Ravna Gora dočekuje Šušnjar, dok ekipa Napretka ide na noge Hajduku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading