NAVIJAČI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: U Ravnju se radi punom parom na svim poljima!

Autor:

Sport

30.09.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan potez uprave.

NAVIJAČI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: U Ravnju se radi punom parom na svim poljima!

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Velike klupske ambicije na polju rezultata, polako dobijaju smisao i delovanjem po pitanju infrastrukture.

Ekipa Zeke Buljubaše se poslednje dve godine nalazi u samom vrhu Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad), ali je klubu uvek malo falilo da se domogne pozicije koja bi omogućila plasman ili borbu kroz baraž za viši rang takmičenja. Trenutno je tim od starta sezone sa učinkom od tri trijumfa, dva remija i jednog poraza na deobi trećeg mesta na tabeli, sa 11 osvojenih bodova.

Predstojećeg vikenda ekipa Zeke gostuje Graničaru iz Adaševca, i ovaj meč van svog stadiona je odlično došao ljudima iz kluba kako bi se završio jedan veliki projekat na kojem se radi.

Uprava kluba je u saradnji sa gradskom upravom Sremske Mitrovice uspela da podigne tribinu na jednom kraju terena. Infrastuktura stadiona u Ravnju trenutno verovatno prevazilazi rang takmičenja u kojem se ekipa nalazi. Pored solidnih prostorija kluba i sistema za zalivanje, sada se polako privršava veliki projekat koji će doneti dodatni napredak na polju infrastrukture.

 

 

Po informacijama koje smo dobili iz Ravnja, u planu je da se ubrzo odradi i ograda oko celog stadiona, kao i da se postave stubovi za reflektore. Što se tiče budućnosti na polju rezultata, tu se "juri" pozicija koja će omogućiti klubu da se takmiči za plasman u viši rang, bilo bi idealno da to bude prvo mesto i direktan plasman, ali se za početak cilja i TOP 2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading