PIRAMIDA RADOSTI U 95. MINUTU: Završnica za infarkt u Noćaju! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mnogima jedan od boljih mečeva na terenu Zmaja.

PIRAMIDA RADOSTI U 95. MINUTU: Završnica za infarkt u Noćaju! (VIDEO)

Foto: FK Zmaj Noćaj

U okviru petog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) ekipa Zmaja iz Noćaja ugostila je sastav Jedinstva iz Rume, domaćin je do ovog kola zabeležio četiri boda, dok gosti imaju jedan više.

Pred oko 100-tinak gledalaca odigran je odličan meć u Noćaju, domaći su bolje ušli u utakmicu i u desetom minutu su stigli do vođstva. Nenad Zaskalicki je pogodio mrežu Jedinstva za prednost od 1:0.

Nastavila se velika borba po celom terenu od prvog gola, do odlaska na odmor gosti su bili uspešniji na polovini rivala. Igrao se 39. minut kada je Vladimir Samardžija izjednačio rezultat na meču, 1:1.

Situacija u drugom poluvremenu je bila gotovo identična, borba do zadnjeg daha na obe strane, gosti su izvršili par izmena u svom sastavu, i to se ispostavilo kao odličan potez. Na isteku 70. minuta rezervista Nikola Ostojić je samo tri minuta nakon ulaska u igru pogodio za prednost Jedinstva, 2:1.

Nisu se predavali domaći nakon preokreta, "gurala" ih je publika sa tribina i u 81. minutu "sa kreča" su uspeli da dođu do izjednačenja, 2:2.

Kada su mnogi mislili da će remi biti konačan ishod ovog susreta, "javlja" se Zaskalicki iz redova Zmaja. Gotovo na ivici kaznenog prostora dosuđen je slobodan udarac za domaćina, koji je nakon udarca fudbalera tima iz Noćaja završio u gornjem desnom uglu golmana Čestića, za veliku radost domaćih navijača i igrača, 3:2 u 95. minutu.

 

 

Zmaj (Noćaj) - Jedinstvo (Ruma) 3:2 (1:1)

Zmaj: Petrović, Grgić, Simeunović (od 67' Marković), Petrić, Jurišić, Bogdanović, Zaskalicki, Božjaković, Tojić, Kovačević, Šokčanić

Jedinstvo: Čestić, Krstić, Sremčević, Ašćerić (od 87' Panjak), Jež, Vojčanin (od 67' Ostojić), Šukunda, Momčilović (od 13' Zec), Savić (od 67' Maćešić), Samardžija, Trkulja (od 46' Mirić)

U sledećem kolu Jedinstvo dočekuje Graničar (Adaševci), dok sastav Zmaja ide na noge Zeki Buljubaši iz Ravnja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading