POBEDA SEVOJNA U VISIBABI: Serija trijumfa Savinca je prekinuta! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.09.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požrtvovana i borbena igra gostiju nagrađena je osvajanjem sva tri boda.

POBEDA SEVOJNA U VISIBABI: Serija trijumfa Savinca je prekinuta! (VIDEO)

Foto: FK Sevojno

U okviru petog kola Zapadno-moravske zone ekipa Savinca 1933 iz Visibabe ugostila je sastav Sevojna, domaćin je u dosadašnjem toku prvenstva na maksimalnom učinku, dok su gosti osvojili šest bodova.

Početak meča pripao je gostima koji su u petom minutu nakon prekida stigli do vođstva. Nedović je izveo slobodan udarac sa leve strane u visini šesnaesterca, loptu je glavom pored dalje stative poslao Nemanaj Tešić, 1:0 za Sevojno.

 

 

Imali su gosti ubrzo priliku preko Neganovića da dođu do uvećanja prednosti, ali im to nije pošlo za nogom. Stabilizovali su svoje redove domaći, pritiskali su do odlaska na odmor golmana rivala, ali nisu uspeli da pošalju loptu iza njegovih leđa.

Izvršene su dve promene za vreme pauze u redovima gostiju, dok je jedna viđena u redovima domaćina. Igrači Savinca su zaigrali dosta otvorenije i ofanzivnije, što je ostavilo dosta prostora na njihovoj polovini, koji su gosti pokušavali da iskoriste.

Golman Vladimir Krća je u par navrata odličnim intervencijama čuvao svoju mrežu, dok se istakao i rezervista Vukosavljević koji je po mnogima sprečio tri "čista gola" za tim iz Visibabe.

Konačan rezultat meča postavlja rezervista iz redova Sevojna, Bojan Ivanović koji je brzu promenu poseda i istrčalog golmana Čubrakovića uspeo da savlada sa gotovo pola terena, 2:0 za goste u 90. minutu.

 

 

Savinac 1933 (Visibaba) - Sevojno 0:2 (0:1)

Savinac 1933: Čubraković, Božić, Radosavljević, Korać, Tasić, Stanić, Terzić (od 73' Krća), Pavlović, Vićević, Tošić (od 46' Jelić), Radojičić (od 75' Didanović)

Sevojno: Krća, Tešić, Nedović, Ristanović, Nedić, Davidović (od 46' Vukosavljević), Tripković (od 46' Ivanović), Ječmenica, Negovanović (od 57' Karaičić), Vasić, Petrović

U sledećem kolu ekipa Sevojna ide na noge Zlataru iz Nove Varoši, dok sastav Savinca gostuje Ovčaru iz Markovice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading