REMI U ŽARKOVU: Plavo-beli imaju za čime da žale nakon teškog gostovanja!

Autor:

Sport

20.09.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskustvo je bilo na strani domaćina.

REMI U ŽARKOVU: Plavo-beli imaju za čime da žale nakon teškog gostovanja!

Foto: FK Umka

U okviru šestog kola Beogradske zone ekipa OFK Žarkova ugostila je sastav Umke, domaćin je do ovog susreta osvojio pet bodova, dok su gosti na 12.

Prvo poluvreme pripalo je u potpunosti gostima, već na samom startu, posle tri minuta igre plavo-beli su stigli do prednosti. Dušan Cakić uspeo je da prođe odbranu Žarkova i da loptu smesti u mrežu, 1:0 za Umku.

Držali su loptu u svom posedu gosti, provodili su vreme na polovini rivala, ali nisu uspevali da dođu do konkretne prilike za postizanje gola, dok su domaći uglavnom pretili iz poluprilika. 

Republika

Foto: OFK Žarkovo

Remi u Žarkovu

Od starta drugog poluvremena dosta otvorenije su krenuli domaći, nisu imali šta da čekaju i to im se isplatilo posle 15 minuta igre. Nikola Krčmarević je nakon gužve u kaznenom prostoru rivala poslao loptu iza leđa golmanu Kovaču, 1:1.

U poslednjih pola sata utakmice timovi su razmenili po jednu ozbiljnu priliku za promenu rezultata, ali do poslednjeg sudijskog zvižuka novih lopti u mrežama nije bilo. 

Iskustvo je na ovom meču bilo na strani domaćina, ali su gosti, kao novajlije u ligi odličnom igrom zaslužili da ne odu poraženi sa ovog gostovanja, pa je remi najrealniji rezultat. 

OFK Žarkovo - Umka 1:1 (0:1)

OFK Žarkovo: Ilić, Delić, Petrović (od 46' Vasić), Ćosić (od 68' Jevtić), Krčmarević, Ilić, Mandić, Gaborov, Mikić (od 53' Teodosin), Čupić (od 46' Mitić), Milošević (od 71' Ranković)

Umka: Kovač, Vesić, Trninić (od 73' Kuljić), Pajović, Simonović, Savić, Vujetić, Stojanović (od 66' Malić), Cakić (od 81' Nikolić), Milunović (od 81' Čkrebo), Đorđević (od 46' Aleksić)

U sledećem kolu Umka dočekuje OFK Mladenovac, dok sastav Žarkova gostuje Crvenoj zvezdi iz Malog Mokrog Luga.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading