TIM IZ KOSJERIĆA TRAŽI PRVE BODOVE SA GOSTOVANJA: Ekipa Gorobilja u lošoj seriji dočekuje prošlogodišnjeg zonaša!

Autor:

Sport

20.09.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Crnokose želi novi trijumf.

TIM IZ KOSJERIĆA TRAŽI PRVE BODOVE SA GOSTOVANJA: Ekipa Gorobilja u lošoj seriji dočekuje prošlogodišnjeg zonaša!

Foto: FK Gorobilje

U okviru petog kola Zlatiborske okružne lige ekipa Gorobilje ugostiće sastav Crnokose iz Kosjerića.

Sastav Crnokose u ovaj meč ulazi nakon dve odigrane utakmice na domaćem terenu u kojoj su pobedili ekipu Glumač rezultatom 8:1 i Kotroman sa ubedljivih 10:0. U izjavi za naš portal, golman tima iz Kosjerića, Dario Cajić osvrnuo se pre svega na prvi deo sezone u kome su ostvarene tri pobede u četiri odigrana kola:

- Prvi ciklus koji smo imali, od četiri utakmice, nije baš prošao kako smo se nadali. Pobedili smo tri, u Sjenici smo nažalost poraženi iako smo tu očekivali bodove, ali imamo još dosta vremena da ispravimo greške. Kasnije smo krenuli sa pripremama i  polako već situacija dolazi na svoje, što se vidi i po zadnjim utakmicama.

Osvrnuvši se na utakmicu koja je pred igračima Crnokose, Cajić je istakao da je ovo prvi duel sa ekipom Gorobilja i da se nada da će biti ostvarena nova pobeda.

- Sada nas za vikend očekuje utakmica sa timom Gorobilja, a koliko ja pamtim od kada sam u prvom timu mi se nismo ni jednom susreli sa tom ekipom, tako da su nam nepoznanica. Polazimo od pretpostavke da smo mi sigurno među dve, tri najbolje ekipe u ovoj ligi i da ta utakmica ne bi trebalo da nam predstavlja neki preveliki problem uz svo poštovanje protivnika. Svakako videćemo u nedelju da li smo mi kadri da ta očekivanja ispunimo.

Nakon četiri odigrana kola Crnokosa se nalazi se na četvrtom mestu, sa osvojenih devet bodova, 24 postignuta gola i pet primljenih golova, što govori da je ekipa pretedent za plasman u zonski rang takmičenja.

Nedeljni domaćin Crnokosi, sastav Gorobilja je nakon uvodnog trijumfa zabeležio tri vezana poraza, i trenutno se sa tri osvojena boda nalazi na deobi desetog mesta na tabeli. Ekipa je prošle sezone nakon dužeg perioda izborila plasman u okružni rang takmičenja, i odmah je zauzela solidnu osmu poziciju u ligi.

Loš start i trenutna serija od tri vezana trijumfa svakako brine ljude u klubu, ali se svi zajedno trude da se ova kriza što pre prebrodi i da ekipa krene sa rezultatima koji će doneti plasman u gornji deo tabele.

Gorobilje - Crnokosa (Kosjerić)

Nedelja, 24. septembar od 16 časova

Teren Gorobilja

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading