PRVI TRIJUMF NA DOMAĆEM TERENU: Borac ispraćen sa tri gola u mreži!

Autor:

Sport

19.09.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija fudbalera Potisja.

PRVI TRIJUMF NA DOMAĆEM TERENU: Borac ispraćen sa tri gola u mreži!

Foto: FK Potisje Knićanin

U okviru petog kola A lige FS grada Zrenjanina ekipa Potisja iz Knićanina ugostila je sastav Borca, domaćin meča je od starta sezone osvojio devet bodova, dok gosti imaju tri manje.

Pred oko 100-tinak gledalaca na dobro pripremljenom terenu u Knićaninu viđen je odličan meč u koji su bolje ušli gosti. Imali su fudbaleri Borca par šansi da dođu do vođstva, najbolja je svakako situacija 1 na 1 sa golmanom Ilijinom, ali je čuvar mreže Potisja izašao kao pobednik iz tog duela. 

Jako malo prilika do odlaska na odmor viđeno je od tog trenutka, igrači su bili "spremni" da se na odmor ode bez golova, ali onda se javio Bojan Novković, koji je preokrenuo situaciju u korist domaćina. Centaršut sa desne strane uputio je Karataševski, lopta stiže do Novkovića koji je iz prve šalje u mrežu, 1:0 za domaćina u 45. minutu.

Republika

Foto: FK Potisje Knićanin

Kolektiv Potisja

Za vreme desetominutnog odmora na obe strane su izvršene po dve promene u sastavu, gosti su krenuli otvoreno od prvog minuta nastavka, što je i domaćinu prijalo. 

Imali su igrači Potisja loptu u posedu, provodili su vreme na protivničkoj polovini i u 67. minutu su uspeli da dupliraju svoju prednost. Ilić je uputio lopto do Savičića koji je izašao sam ispred golmana Torđana, ali je nesebično dodao loptu do Aleksandra Stankovića koji je šalje u mrežu, 2:0. 

Konačan rezultat meča postavljen je pred sam kraj istog kada je David Ilić na asistenciju Stankovića rutinski rešio situaciju pred golom rivala, 3:0 za Potisje.

Potisje (Knićanin) - Borac 3:0 (1:0)

Potisje: Ilijin, Anđelković (od 46' Pešić), Novković (od 71' Mihajlović), Ločki (od 71' Antić), Sokolović, Štetin, Savičić, Stojković (od 81' Balać), Stanković, Ilić, Karataševski (od 46' Amidžić)

Borac: Torđan, Deljkić (od 75' Kemera), Dologušin, Atanacković (od 46' Zećiri), Rama, Žeravica, Srdanov (od 46' Vojnov), Erić, Đurić, Kajtez, Tomašev

Iz redova Potisja su posle meča poručili:

- Raduje nas povratak Ognjena Balaća koji je u finišu meča upisao prve minute, sigurno veliko pojačanja za nastavak sezone. Odlična igra i sjajna atmosfera u timu, a velike zasluge za to idu šefu stručnog štaba, Ivanu Pavloviću. 

U sledećem kolu ekipa Potisja gostuje u Lukićevu, sastavu Mladosti, dok Borac opet ide na gostovanje, ovoga puta Jedinstvu 2014 iz Ečke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading